Sønderjylland kan nydes fra sin smukkeste side i den rolige familieferieby Daler. Historiske seværdigheder, en smuk natur og attraktive destinationer sørger for en masse børnevenlige udflugtsmål til ferien.
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus Daler_160-B1039
Emne nr. 160-B1039

Det hyggelige ferieområde Daler ligger i et roligt område nær kysten. Integreret i et vidunderligt naturlandskab og omgivet af autentiske byer og spændende seværdigheder, er Daler den perfekte destination for naturelskende familier, som ønsker en oplevelsesrig ferie. Ferieområdet er belejligt placeret, da man i byerne rundt om ferieområdet bl.a. finder mange indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og adskillige restauranter. Familier kan nyde deres ferie i et af de familievenligt indrettede sommerhuse og drage fordel af det børnevenlige område.

Kun 7 km fra ferieområdet ligger Emmerlev Klev, som er en indbydende og børnevenlig sandstrand. Her er vandet lavt, og bliver meget langsomt dybere, så f.eks. børn kan nyde det kølige vand uden problemer. Stranden er desuden også perfekt til afslapning, leg, tumlen og inspirerende vandreture.

Et stykke fra stranden ligger Nationalpark Vadehavet, hvor landskabet præsenterer sig som klitter, marskområder og strandenge. Takketvære Vadehavet finder man en rig flora og fauna ved kysten. Især ornitologer vil blive meget begejstret, da området tiltrækker mange fuglearter. Det kendte fænomen sort sol, hvor store flokke af stære formørker solen et kort øjeblik, er især fascinerende, og kan opleves i efteråret og foråret.

Særligt tiltalende er det at tage på vandreture og cykelture i området. Et veludviklet netværk af sikre stier, gør det muligt for familier at på hyggelige ture. Særligt kendt er den kongelige marskrute, som løber gennem marsklandskabet og grænseområdet. Området imponerer også med adskillige søer, der er perfekte til fiskeri.

Det anbefales også at besøge Schackenborg Slot i Møgeltønder. I den store slotspark frister blandt andet en naturfitnessplads, hvor hele familien kan få pulsen op. Bagefter kan I nyde en hyggelig familiepicnic i den smukke slotspark.

Den hyggelige by Møgeltønder er også et besøg værd. Præget af smukke gamle huse og brostensbelagte gader, begejstre byen allerede ved første øjekast. I byen kan du også finde dejlige små butikker, restauranter og caféer. Kun 6 km fra feriebyen ligger slotsruinen Trøjborg tæt på landsbyen Visby. Engang tilhørte det majestætiske slot dronning Margrete I. I dag er slotsruinerne frit tilgængelige for besøgende.

Det er også værd at besøge en af Danmarks ældste handelsbyer Tønder. Byen er fuld af butikker, gode restauranter og indbydende caféer. Derudover har byen også et tiltrækkende bymuseum og et enestående kunstmuseum.

25 km fra Daler finder du Hjemsted, som også er en attraktiv destination. Især Oldtidsparken er en populær destination for hele familien. Her finder du en by, som dig med tilbage til jernalderen. Især værkstederne, kan man observere kunsthåndværkere og andre traditionelle teknikker. Parken har også et museum, hvor arkæologiske fund fra området bliver udstillet. Derudover er der også en udstilling om fortiden, hvor man kan få indsigt i vores forfædres hverdag.

Leje af sommerhus i Daler med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Daler med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Daler på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Daler - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Daler. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Daler. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Daler her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Daler, et feriehus i Daler eller en feriebolig i Daler er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Daler til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Daler nu!

Vælg mellem 19 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Tæt på grænsen, Vesterhavet, natur, så området er skønt
Højer
17 voksne 3 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Ligger lidt øde og der er ikke mange muligheder for gode gåture pga. vejen. Til gengæld meget roligt og man forstyrrer ikke nogen når man er mange af sted..
Højer
20 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
dejlig fredeligt og flot natur
Højer
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Langt ude på landet
Højer
4 voksne 0 børn 3 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Det er et område for hundefolk hvis man godt kan lide gøende hunde. Naboen havde hunde kennel.
Bredebro

Andre artikler

  1. Sommerhus Højer

    I det gamle grænseland, kun 10 km fra den tyske grænse, i det flade marskområde ligger den lille by Højer. Godt beskyttet mod højvandet i Vadehavet af digerne og sluserne, der hvert år tiltrækker flere hundredtusinde gæster. Byens vartegn er den gamle hollændermølle, der med sine 22 meter er en af de højeste af slagsen i Nordeuropa. Møllen, der er opført i 1861, er i dag et velbesøgt museum.
    Charmerende lille stråtækt sommerhus til 4 personer i Højer er beliggende ugenert for enden af en markvej ud til åbne marker.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen