Et sommerhus Fyn uge 42 er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner
Vælg mellem 615 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus Fyn uge 42 her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Fyn uge 42 hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Fyn uge 42 hos Feline Holidays.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Fedt familie område med masser af børn og liv. Dejlig strand i nærheden og centralt beliggenhed i forhold til aktiviteter og de større byer.  

smukt og dejligt

dejligt stille og fredeligt i hvertfald i efterårsferien, tæt på stranden

Huset ligger i fin køreafstand til mange forskellige steder indfor kort tid.

Dejlig natur område og god naturgrund. Fredelig og rolige naboer.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Fyn uge 42 hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fyn uge 42 til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn uge 42, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Trods vores sene tilmelding gik forløbet smertefrit, tak for det.

Nemt, hurtigt og overskueligt.

Feline er en reel og solid mulighed for at søge gode feriemuligheder. Vi har aldrig har haft dårlige oplevelser med Feline- tværtimod. Hurtig og præcise bookinger og svar på evt. spørgsmål. Og det at Feline sender mail (automail) samme dag som vi kommer hjem med link og opfordring til at oplyse om vores netop overstående ferieoplevelse med Feline er jo også positivt. Linket gør det nemt at besvare og samme dags mailen betyder at vi har tingene i frisk erindring og kan svare derudfra. Viser også en vilje for Feline til at lære af evt. fejl-modsat nogle af Felines operatører som f.eks. Danland, der godt kunne lære lidt om at spørge kunden på den måde. Men det er er en anden historie med Danland og det er beskrevet i andet regi.

Vælg mellem 615 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler