Et sommerhus Fyn 22 personer er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 18 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus Fyn 22 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Fyn 22 personer her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et sommerhus Fyn 22 personer hos Feline.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Fyn 22 personer, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så vigtigt er det, at du samtidig forbedrer dine muligheder for at booke det sommerhus Fyn 22 personer, som du helst vil holde sommerferie i.

Brugervurderinger

Virkelig lækker placering med udsigt til vandet. Vejret gør at den scorer toppoint, for det var skønt at være udenfor. Campingpladsen i nærheden er også et plus.

Dejligt roligt område, strand, vand og gåture perfekt.

Skøn natur

Ligger tæt på alt. Prøv skinnecyklerne.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fyn 22 personer til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 22 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super nemt - overskuelig hjemmeside. Har lige bestilt sommerhus på Langeland. Modtog endelig bekræftelse efter 10 min - super. Hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig med gode søgefunktioner. Vil helt bestemt bruge Feline igen.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Rigtig nemt. Ankomst og afrejse dato vælges og udførlig beskrivelse af betaling.

Nemt overskueligt website, hurtig og venlig betjening af service medarbejder. Vil helt klart komme tilbage her og se efter andre ferie, glæder os til en dejlig bade/hygge ferie.

Vælg mellem 18 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler