Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn 20 personer. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 22 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus Fyn 20 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Fyn 20 personer her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Fyn 20 personer hos Feline Holidays.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser i området

der er meget at kigge på - f.ex Odense zoo - men osse de mange flotte slotte rundt omkring på Fyn  

fantastisk udsigt fra terasse

Naturskønt område, hyggelig by og gode vandremuligheder, som vi benyttede os af. Besøgte Odense og Humlemagasinet, virkelig spændende sted, som kan anbefales til andre.

Dejligt med stranden tæt ved og krabbe-fiskeri var et stort hit og vi har beundret en del solnedgange herfra. Marken overfor gjorde at vi så rigtig mange harer og fugle. Kvarteret er meget fredeligt og roligt

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Fyn 20 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fyn 20 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 20 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super nemt - overskuelig hjemmeside. Har lige bestilt sommerhus på Langeland. Modtog endelig bekræftelse efter 10 min - super. Hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig med gode søgefunktioner. Vil helt bestemt bruge Feline igen.

En meget sød dame, vi talte med.

Meget nem booking :-)

Nem hjemmeside med gode oplysninger. Det er mindst 4. gang vi bruger Feline, uden problemer.

Vælg mellem 22 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler