Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn 16 personer. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 47 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus Fyn 16 personer her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Fyn 16 personer her. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Fyn 16 personer.

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets llaveste pris på et sommerhus Fyn 16 personer hos Feline Holidays.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Brugervurderinger

Assens er rigtig hyggelig med sine gamle bygninger og små gader.

Ideel til lange gåture, perfekt hvis man har hund med

der er meget at kigge på - f.ex Odense zoo - men osse de mange flotte slotte rundt omkring på Fyn  

Virkelig lækker placering med udsigt til vandet. Vejret gør at den scorer toppoint, for det var skønt at være udenfor. Campingpladsen i nærheden er også et plus.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Fyn 16 personer du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fyn 16 personer til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 16 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har købt miniferie gennem Feline.dk. Det fungerer rigtig fint, skulle ikke betale forud, fik hvad vi forventede ud fra beskrivelserne og til de billigste priser vi kunne finde på nettet, desuden med diverse "extras" som middage med i prisen. Har allerede bestilt næste miniferie gennem Feline.dk igen:)

En meget sød dame, vi talte med.

Ingen problemer. Det bliver ikke sidste gang vi skal leje feriebolig igennem Jer :-) SUPER SUPER

Nem hjemmeside og rigtig god service hvis der opstår problemer. Hurtigt svar tilbage hvis man har spørgsmål. God service hvis der opstår problemer. Venligt personale.

Vælg mellem 47 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler