Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn 14 personer. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 63 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus Fyn 14 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus Fyn 14 personer her på siden. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Når du booker et sommerhus Fyn 14 personer hos os betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus Fyn 14 personer hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til området

Huset ligger i fin køreafstand til mange forskellige steder indfor kort tid.

Dejlig natur område og god naturgrund. Fredelig og rolige naboer.

Dejligt område med mulighed for aktiviteter i smørmosen og gode muligheder for at nyde naturen.

Et rigtig godt område, hvor der er kort afstand til både museer, naturoplevelser og handlemuligheder. Vi kan anbefale en daglig travetur i Hindgavl Dyrepark, en fantastisk oplevelse at få lov at komme så tæt på de store kron-, rå- og dådyr. Middelfart museum er et spændende og hyggeligt lokalt museum, hvor man sagtens kan få nogle timer til at gå på en regnvejrsdag. Husk også et besøg i den store gamle kirke midt i Middelfart, bemærk specielt den meget smukke døbefond.

4. Dejlig tæt på by, butikker, havn og legearealer

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Fyn 14 personer, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fyn 14 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 14 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Det er nemt, og har vi problemer har I været flinke til at hjælpe. Det er andet år i træk, vi lejer sommerhus gennem jer.

Nemt, hurtigt og overskueligt.

Nemt og hurtig booking og kanon hurtig svar fra kundeservice :-)

Vælg mellem 63 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler