Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Fyn 10 personer. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 117 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit sommerhus Fyn 10 personer her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhus Fyn 10 personer her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et sommerhus Fyn 10 personer hos Feline betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus Fyn 10 personer hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus Fyn 10 personer, jo flere vil du have at vælge mellem. Nok så væsentligt er det, at du samtidig øger dine muligheder for at booke dit foretrukne sommerhus Fyn 10 personer.

Tips til området

smukt og dejligt

Dejligt at man hurtig kan gå til vandet fint - fint område også om vinteren på vej til foråret. Vi kommer gerne til området igen.  

Tæt på skov og strand samt minigolf.

Der er en skøn natur omkring slottet. Velegnet til gå-og løbeture. Mange dejlige steder at besøge i omegnene. Sejltur i ø-havet.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Fyn 10 personer hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fyn 10 personer til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Fyn 10 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Vi syntes det var så nemt der gik 10 min, søgte hos andre selskaber også dem har vi stadig ikke hørt fra

Intet at sætte en finger på.

Feline er til at stole på! Annoncerne er overskuelige. Enkelt at søge efter sommerhus, overskuelig side. Godt med information om sommerhuset, fine billeder. Hyggelige ansatte, god service:-) Anbefales!

Vælg mellem 117 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler