Naturskønne Arrild er centralt placeret i det sydjyske. En feriebolig her er et godt udgangspunkt, da der er et stort udvalg af attraktioner og udflugts muligheder inden for kort køreafstand.
Vælg mellem 218 sommerhuse Destinationer under Arrild
Flot sommerhus i træ til 6 personer, beliggende på en grund, som er en del af Arrild Ferieby, med et væld af aktivitetsmuligheder.
Flot sommerhus i træ til 6 personer, beliggende på en grund, som er en del af Arrild Ferieby. Her finder man et væld af aktivitetsmuligheder for store og små. Børnevenlig svømmehal med 3 store bassiner, udendørs sauna, romersk bad og Danmarks længste vandrutsjebane på 107 m. Emne nr. 121-29-3034

Arrild er beliggende i Midtsønderjylland – en central feriedestination, der giver mulighed for dagsudflugter til både vest- og østkysten af Jylland samt til den dansk/tyske grænse inden for rimelig køreafstand.

Uanset årstiden har naturen skønne og intense oplevelser at byde på omkring Arrild. Særligt kan fremhæves det unikke område Helm Polde, som er et 40 ha stort lyngareal med flyvesandøer og bevoksning af enebærbuske. Området har været fredet siden 1952. Er man heldig, kan man se krondyr vandre ud på Helm Polde fra den nærliggende, statsejede Hønning Plantage, ligesom der er forekomst af flere forholdsvis sjældne fuglearter i området. Der er gode muligheder for at gå, løbe, cykle eller ride på de veje og stier, der forbinder Helm Polde med Hønning Plantage og Lindet Skov. Medbragt mad kan nydes ved de opstillede bord-/bænkearrangementer.

Midt i Arrild Ferieby ligger Arrild Fiskesø, hvor man kan fange regnbue-, kilde- og bækørreder. Rundt om søen er etableret borde, bænke samt to små fiskerhytter. Desuden er der også en velassorteret grejbutik.

Er det ikke sæson for strandtur, kan I benytte Arrild svømmehal, der også har badeland med vandrutsjebane og lysshow, samt wellnessfaciliteter så som spabad, udendørs sauna med saunagus samt fiskespa.

Kun 20 km fra Arrild ligger Gram Lergrav, der repræsenterer bunden af det hav, der for 10 millioner år siden dækkede det meste af Sønderjylland. Der er gratis adgang til området, mens der for et mindre beløb kan købes gravekort i museet (børn under 6 år dog gratis), der er beliggende ved indgangen til lergraven. Har du ikke selv medbragt et egnet redskab til udgravning, kan dette lånes på museet. Husk passende påklædning – regnbukser og gummistøvler er at foretrække!

En anden spændende attraktion kun 27 km fra Arrild er Ribe VikingeCenter, hvor I kan opleve livet i Ribe by år 825 og samtidig deltage i de mange ”prøv-selv” aktiviteter, der foregår – eksempelvis ”krigertræning for børn 7-13 år”, ”prøv selv bueskydning” og ”slå din egen Ripa-mønt”. På Ribe VikingeCenter kan I både stifte bekendtskab med markedspladsen år 710, med vikingeskibet Gisla samt det imponerende gårdanlæg Storgården. Attraktionens legeplads er et fuldkommen eldorado for børnene. Fantasien kan her få frit spil hos de yngste under temaet ”leg og lær i vikingernes mini-verden – menneskenes og gudernes verden”.

I kan også besøge den smukke og idylliske købstad Tønder, hvor der både er spændende museer samt gode muligheder for shopping.

I kan give børnene en speciel ferieoplevelse på en tur i Vadehavet med ”Sort Safari”, et team af naturvejledere, som har specialiseret sig i at udvikle unikke og spændende naturarrangementer også for børn. Udvalg af safariture samt tidspunkter og mødesteder varierer fra år til år.

Leje af sommerhus Arrild med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Arrild med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Arrild på den letteste måde. Lej dit sommerhus Arrild nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Arrild - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Arrild. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Arrild. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Arrild hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Arrild her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Arrild, et feriehus Arrild eller en feriebolig Arrild er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Arrild til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Arrild nu!

Vælg mellem 218 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Lidt trist at resturant og svømmehal holder lukket om mandagen,manglende oplysning om hvordan man så kunne spille minigolf, da henvendelsen skulle ske i svømmehal
Arrild
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skønne vandremuligheder lige udenfor døren
Arrild
2 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Vi kender området og det fejler ikke noget, der er alt og ligger centralt
Arrild
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Har altid holdt ferie i Arrild (33 år)
Arrild
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Super meget at opleve, og indkøb tæt på. Vi så Dybbøl banke, møllen, Sønderborg, Frøslev, Universe, Sort sol, Ribe, Esbjerg, Fanø og Rømø.
Arrild

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen