Arnum ligger i det smukke grønne landskab i Sønderjylland. Familien kan ikke kun nyde en himmelsk ro, men kan også nyde forskellige udendørs aktiviteter, besøge interessante seværdigheder og bruge tid på at slappe af og nyde ferien.
Sommerhus Arnum_121-29-3047
Emne nr. 121-29-3047

Ferieområdet Arnum tilbyder et roligt, hyggeligt og familievenligt miljø. På grund af sin placering i udkanten af skoven, er området godt beskyttet og ser meget idyllisk ud. Fra de hyggelige sommerhuse i området går der stier og vandrestier direkte ind i det smukke naturlandskab. Allerede ved ankomsten til Arnum har du lyst til at udforske landskabet og tage på opdagelsesrejse. Du kan også forkæle din familie med kulinariske lækkerier, da der rundt om i byen ligger flere familievenlige restauranter og caféer. Til de daglige indkøb er der flere supermarkeder i nærheden af Arnum.

På trods af placeringen ud for kysten, er udflugter til de store strande ved vestkysten let tilgængelige. De berømte strande på Rømø frister blandt andet. Øen er nem at komme til via dæmningen. Det er bestemt værd at køre de 36 km fra Arnum til Rømø – et besøg på Rømøs strande er en uforglemmelig oplevelse, da Lakolkstranden er en af de bredeste og smukkeste strande i Europa.

Selv uden et besøg på stranden, er Sønderjylland et område, der byder på uforglemmelige oplevelser og indtryk for hele familien. I områdets frodige natur finder du maleriske vandløb, der løber gennem enge og skove. Derudover har området også adskillige søer, som er velegnet til at fiske i. Stærkt anbefalet er et besøg i det beskyttede flyvesandsområde Holm Polde. Ligeledes inviterer skovområdet Lindet Skov nær Arrild til både vandre- og cykelture. Den blandede skov er næsten mystisk med sine gamle bøgetræer, egetræer og grantræer. Enhver, som går gennem skoven med åbne øjne, kan opdage adskillige forhistoriske monumenter, såsom kupler, kæmpehøje og dysser.

Omkring Arnum er der også adskillige muligheder for forskellige sportsaktiviteter. I området er der flere gode golfbaner, mange fiskesteder for sportsfiskere, en svømmehal i Arrild, og et veludviklet netværk af vandre- og cykelstier. På alle ture er der mulighed for at opleve interessante forhistoriske monumenter, unikke seværdigheder og autentiske steder. Et særligt højdepunkt er den kulturelle by Løgumkloster, der er kendt for sit kloster fra det 12. århundrede. Byen ligger ca. 25 km væk, men er helt sikkert et besøg værd alene på grund af stedets fantastiske atmosfære. Skærbæk, som ligger 20 km fra Arnum, er uden tvivl også et besøg værd.

I Hjemsted Oldtidspark kan hele familien blevet taget tilbage til middelalderen. Middelaldercentret imponerer med en stenaldergård, underjordiske passager og grave, samt et museum med interessante udstillinger. Det allerbedste ved ferier er dog at tilbringe tid med familien og forkæle sig selv med en picnic på landet, da dette er den perfekte måde at nyde Sønderjylland på.

Leje af sommerhus i Arnum med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Arnum med præcis den beliggenhed, du vil have. Det er sommerhusudlejning i Arnum på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Arnum - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Arnum. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Arnum. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Arnum her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Arnum, et feriehus i Arnum eller en feriebolig i Arnum er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Arnum til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Arnum nu!

Andre artikler

  1. Sommerhus Arrild

    Naturskønne Arrild er centralt placeret i det sydjyske. En feriebolig her er et godt udgangspunkt, da der er et stort udvalg af attraktioner og udflugts muligheder inden for kort køreafstand.
    Flot sommerhus i træ til 6 personer, beliggende på en grund, som er en del af Arrild Ferieby, med et væld af aktivitetsmuligheder.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen