Den sønderjyske ferieby Gånsager ligger i maleriske omgivelser, som tilskynder til udendørs aktiviteter. I kan udforske naturen omkring ferieområdet, men der er også en masse seværdigheder og familievenlige attraktioner i nærheden.
Vælg mellem 207 sommerhuse
Sommerhus Gånsager_121-29-3023
Emne nr. 121-29-3023

Ferieområdet Gånsager er omgivet af et fredfyldt landskab, så det er muligt for hele familien at slappe af. Samtidig frister det også at udforske det smukke naturlandskab. Ferieområdet er ikke kun det ideelle udgangspunkt for diverse attraktioner, området byder også på adskillige seværdigheder, som I helt sikkert vil blive begejstret for.

Et sommerhus i Gånsager er det perfekte udgangspunkt for familieferien, hvor hygge og afslapning er på programmet. Både i og omkring ferieområdet kan I finde adskillige supermarkeder og en masse forskellige familievenlige restauranter og caféer. Hele familien kan føle sig hjemme i Gånsager.

Sønderjyllands smukke strande er let tilgængelige fra Gånsager. Ved vestkysten er der vidunderlige, brede hvide sandstrande, som inviterer jer til at slappe af og bade i havet. Godt 28 km fra Gånsager ligger øen Rømø, hvor Lakolk stranden er en af de smukkeste og bredeste sandstrande i Europa. Det er nemt at nå Rømø via den tilgængelige dæmning. Lakolk stranden er på grund af dens størrelse, perfekt til drageflyvning, bygge sandslotte eller en hyggelig familiepicnic, hvor I kan nyde den smukke havudsigt. På Rømø kan man også få et godt indtryk af lavvande og højvande, da vandstanden ændre sig to gange dagligt.

Landskabet omkring Gånsager er kendetegnet ved grønne enge og omfattende skove. Det beskyttede hedeområde Helm Polde og skovområdet Lindet Skov er perfekte til en hyggelig gåtur. I Lindet skov, er der også adskillige stendysser og kæmpehøje. Det anbefales også at tage på cykelture gennem området på det gode netværk af stier. Søerne i området er kendt for deres overflod af fisk, og er et sandt paradis for lystfiskere. Både i Toftlund og Arrild er der nogle fine golfbaner.

Særligt anbefalelsesværdigt er det af besøge kulturbyen Løgumkloster. Byen, der ligger 23 km væk, har bl.a. et historisk kloster fra det 12. århundrede. Hjemsted Oldtidspark i Skærbæk (12 km væk), tager jer også med tilbage til middelalderen. Stenaldergårdene og gravene med de underjordiske passager er mindst lige så interessante som museet. Historieelskere vil også være vilde med at besøge Rømø, hvor man kan se de smukke Rømø-gårde med stråtækte tage. Derudover finder I også mange museer på øen.

Det er også interessant at besøge Schackenborg Slot (38 km væk), der har en smuk slotspark, der er perfekt til en hyggelig gåtur. I sidste ende er det dog ikke alle udflugtsmålene, der udgør ferien, men snarere de familievenlige omgivelser og den himmelske ro. Her kan du slappe af og tilbringe tid med familien, og derfor er det ikke værd med propfyldte dage, hvor der ikke er tid til at være spontane.

Leje af sommerhus i Gånsager med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Gånsager med præcis den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Gånsager er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før.Feline er sommerhusudlejning i Gånsager på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Gånsager - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Gånsager. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Gånsager. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Gånsager her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Gånsager, et feriehus i Gånsager eller en feriebolig i Gånsager er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Gånsager til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Gånsager nu!

Vælg mellem 207 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 april
Vi kender området og det fejler ikke noget, der er alt og ligger centralt
Arrild
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Har altid holdt ferie i Arrild (33 år)
Arrild
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Super meget at opleve, og indkøb tæt på. Vi så Dybbøl banke, møllen, Sønderborg, Frøslev, Universe, Sort sol, Ribe, Esbjerg, Fanø og Rømø.
Arrild
2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Fed natur
Arrild
6 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område med masser af muligheder
Arrild

Andre artikler

  1. Sommerhus Arrild

    Naturskønne Arrild er centralt placeret i det sydjyske. En feriebolig her er et godt udgangspunkt, da der er et stort udvalg af attraktioner og udflugts muligheder inden for kort køreafstand.
    Flot sommerhus i træ til 6 personer, beliggende på en grund, som er en del af Arrild Ferieby, med et væld af aktivitetsmuligheder.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen