Book et sommerhus i Løgumkloster og start med at udforske Vadehavet og Vesterhavet. Ferieregionen byder på masser af ro, frisk luft og talrige muligheder for at være aktiv på ferien. Området mangler bestemt heller ikke kultur og historie.
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus Løgumkloster_121-29-7000
Emne nr. 121-29-7000

Byen Løgumkloster tilbyder de besøgende mange forskellige sider. En livlig kulturscene vidner om en århundrede gammel historie – heriblandt klosterkirken og slottet. I butikkerne finder I alt det nødvendige til de daglige behov, og i omegnen er der mange interessante byer og områder at udforske.

Naturen rundt om Løgumkloster er unik og størstedelen af den er fredet i form af Vadehavet. Her kan I naturligvis også opdage det smukke klitlandskab samt sumpområdet og stranden. Denne biosfære tilbyder de besøgende en unik dyre- og planteverden, som Vadehavet giver meget næring. I naturbeskyttelsesområdet er der talrige skiltet vandre- og cykelstier. Der strækker sig et forgrenet net af stier gennem reservatet.

Alle fuglekenders hjerter vil slå hurtigere. Bag digerne kan de, der er interesseret i fugle, observere adskillige vandfugle, fiskehejrer, ænder, gæs og ugler. Regionen omkring Løgumkloster tilbyder unikke naturobservationer på alle tider af året. I foråret og efteråret kan I se flokke af stære, der danner formationer på himlen og delvist dækker solen. Dette smukke fænomen kaldes også for Sort Sol.

I er omgivet af vand, og kan hurtigt nå vesterhavskysten, men lige udenfor døren ligger Brede Å. Lej en kano i byen og udforsk landskabet fra vandet med hele familien. Åen fører jer direkte til floddelta i Bredebro, hvor der også er mange vandrestier. Da landskabet er fladt, kan også små børn klare længere strækninger. Brede Å er blandt de 10 bedste fiskeåer i hele landet. Her kan I ikke kun fange foreller, men også større lakseforeller og laks kan fanges her.

Løgumkloster er den ideelle ferieby for dem, der søger efter ro og afslapning, men som samtidig gerne vil lære mere om landets kultur og historie. Byens klosterkirke blev opført mellem 1225 og 1325. På dette tidspunkt begyndte medlemmer af den cistercienserorden at bosætte dette smukke sted. I dag er det kun den sydlige del af anlægget, der er bevaret. Vest for klosterkirken finder I hertugen af Gottorps tidligere jagtslot. Det blev bygget i begyndelsen af det 17. århundrede og huser i dag præstehøjskolen og folkekirkens pædagogiske institut.

Hvis I gerne vil en tur tilbage til fortiden, finder I det I leder efter i byen Trøjborg. Den tidligere slotsruin tilhørte den tidligere Dronning Margrethe I, og den er gratis at besøge. Interesserer I jer for gamle møller? Så kan I gå direkte videre til mølle- og marskmuseet. Museet ligger i landets største hollandske mølle, hvor marsklivet bliver præsenteret på en lærerig måde.

Hvis det brusende Vesterhav trækker, skal I tage til vesterhavskysten på Rømø. Her venter herlige sandstrande, caféer og restauranter på dig og din familie.

Privat sommerhusudlejning i Løgumkloster - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning i Løgumkloster er ejet af private. Af samme årsag kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Løgumkloster. Når du vælger at leje sommerhus privat i Løgumkloster hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt via vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Løgumkloster? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Løgumkloster hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Løgumkloster

På denne side kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse i Løgumkloster. Vi har samlet sommerhuse i Løgumkloster fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle sammen.

Leje af sommerhus i Løgumkloster med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Løgumkloster med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Løgumkloster på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Løgumkloster - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Løgumkloster. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Løgumkloster. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Løgumkloster her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Løgumkloster, et feriehus i Løgumkloster eller en feriebolig i Løgumkloster er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Løgumkloster til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Løgumkloster nu!

Vælg mellem 20 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Arrild

    Naturskønne Arrild er centralt placeret i det sydjyske. En feriebolig her er et godt udgangspunkt, da der er et stort udvalg af attraktioner og udflugts muligheder inden for kort køreafstand.
    Flot sommerhus i træ til 6 personer, beliggende på en grund, som er en del af Arrild Ferieby, med et væld af aktivitetsmuligheder.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.