Kandestederne er et roligt område, som ligger i en til tider barsk men samtidig også utrolig flot natur, helt oppe i toppen af Jylland. Glæd jer til en dejlig sandstrand, flotte solnedgange og de mange oplevelser og seværdigheder, som toppen af Danmark byder på.
Vælg mellem 24 sommerhuse
Luksus sommerhus til 10 personer i Kandestederne nær Råbjerg Mile.
På en naturgrund nær Råbjerg Mile og de store, flotte marehalmsbeklædte klitter ved Kandestederne, ligger dette luksus sommerhus til 10 personer. Huset er indrette således, at der er god plads til 2 familier. Emne nr. 130-A01429

Her finder I en skøn og bred sandstrand, der er helt perfekt til nogle hyggelige og afslappende timer sammen med børnene, som vil elske at soppe og pjaske i vandkanten. Hjælp dem med at bygge sandslotte og grave voldgrave, spil bold eller flyv med drage. Der er mange muligheder, så I kan roligt begynde at glæde jer til de dejlige, varme sommerdage, som venter jer.

De høje klitter ved stranden er som skabt til at nyde synet af solnedgangen om aftenen. Udsigten ud over havet er simpelthen fantastisk herfra – og synet af solen, der synker ned i havet i et væld af farver, er intet mindre end betagende.

Lige i nærheden finder I Danmarks absolut største ”sandkasse”, i form af vandreklitten Råbjerg Mile. Vis børnene det unikke naturfænomen; de vil simpelthen elske de næsten uendelige mængder af det fineste sand, som milen består af.

Lidt længere mod nord venter Skagen med de mange muligheder for shopping i den meget charmerende bymidte. Her finder I også seværdigheder som Den Tilsandede Kirke, Skagen Fyr, Grenen, og meget mere.

Leje af sommerhus Kandestederne med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Kandestederne med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Kandestederne på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Kandestederne nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kandestederne - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Kandestederne. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Kandestederne. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Kandestederne hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kandestederne her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Kandestederne, et feriehus Kandestederne eller en feriebolig Kandestederne er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Kandestederne til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kandestederne nu!

Vælg mellem 24 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Ålbæk

    Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
    Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland