Skiveren har en dejlig, børnevenlig badestrand og er desuden et roligt og naturskønt område, der både indbyder til vandsport, cykling og udflugter til de mange spændende seværdigheder og attraktioner i omegnen.
Vælg mellem 66 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer beliggende på en 4.420 m² stor grund i Skiveren.
Sommerhus til 6 personer beliggende naturskønt på en 4.420 m² stor grund i Skiveren. Området er med hyggelige veje og stier med ca. 1,5 km til virkelig god badestrand, indkøb m.v. Emne nr. 090-42865

Det naturskønne og fredelige ferieområde Skiveren ligger ved Tannis Bugt, der strækker sig fra Skagen ned til Hirtshals. Den dejlige, brede sandstrand indbyder til aktiviteter som boldspil, bygning af sandslotte, drageflyvning eller en gåtur langs vandkanten, hvor I helt sikkert også kan findes flotte sten og skaller. Havet giver her sammen med vindforholdene gode betingelser for vandsport – specielt surfing og funboardsejlads, men er naturligvis også velegnet til badning. Tag jer også tid til at bare at slappe af, nyde roen og se de smukke solnedgange over havet …

Oplev det dejlige område Skiveren på cykel. I Tversted klitplantage er anlagt 5 forskellige ruter med en længde fra 16 til 31 km, som kan køres enkeltvis men selvfølgelig også kombineres. Alle turene byder på flot natur og fine seværdigheder og passer til en dagsudflugt.

Råbjerg Mile, der ligger ca. 18 km fra Skiveren, er en fascinerende, fredet naturattraktion og til med en af de største vandreklitter i Europa. Råbjerg Mile rummer omkring 4 millioner kubikmeter sand og er 35-40 meter høj. Den danner en ”miniørken” på næsten 1 kvadratkilometer og bevæger sig hvert år omkring 15 meter i nordøstlig retning.

Ørnereservatet i Bindslev er en helt unik attraktion, som åbner op til rovfuglenes fantastiske verden! Her kan I overvære et show, hvor havørnen, kongeørnen samt vandrefalken og jagtfalken brillerer med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik samt overvære, at de fodres.

Kun 14 km fra Skiveren ligger Farm Fun, vel nok en af Nordjyllands bedste legepladser for både store og små, placeret i et dejligt naturskønt område på 10 tønder land lige ved skov og børnevenlig badestrand. Hos Farm Fun kan man i timevis hygge sig i nærkontakt med stedets dyr, som blandt andet tæller geder, kaniner, katte og æsler. Man kan købe foder til dyrene i Farm Funs kiosk, hvor der også kan lejes trækvogne og grill til både gas og kul samt skateboard, fodbold og petanquespil. Farm Funs forlystelser er enkle, motorisk fremmende legeredskaber – bl.a. svævebane, hængebro, mooncars, hoppepuder, klatrestiv, labyrint, gynger, ruser og legehus.

I Hirtshals 26 km fra Skiveren ligger Nordeuropas største akvarium ”Nordsøen Oceanarium”. I det fuldkommen gigantiske oceanarium med 4,5 millioner liter vand kan man udforske stimevis af havdyr lige fra legesyge sæler og den glubske havkat til de nuttede stenbider-unger. Her er aktiviteter dagen lang for hele familien – meget at blive fascineret af og forundres over. Følg også med når dykkeren foretager fodring i dybet og lad familien sammen tage på en sjov og meget lærerig ekspedition med 7 destinationer – til lands, vands og helt til bunds i Nordsøen . . . Attraktionen har naturligvis også flere legeområder og i udendørsområdet to udfordrende og helt unikke legepladser. Krabbekysten er en anden af stedets spændende udendørs aktiviteter, der holder åbent hele sommeren samt på udvalgte dage uden for højsæsonen. Med risiko for at blive våde, kan familien her udfordre hinanden til en krabbefangstdyst!

I den prægtige natur ved Hirtshals Fyr ligger Bunkermuseet – 10. batteri, som hører under Vendsyssel Historiske Museum og er Danmarks eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig. Et besøg her giver et godt indblik i det daglige liv i og omkring bunkerne – et vigtigt og spændende stykke dansk kulturhistorie. Hirtshals Fyr ligger på museumsområdet og i fyrets åbningstid kan man fra toppen af fyret skue ud over det enorme fæstningsværk, hvilket giver et godt overblik over bunkeranlæggets opbygning.

Leje af sommerhus i Skiveren med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Skiveren med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Skiveren på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Skiveren nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Skiveren - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Skiveren. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Skiveren. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Skiveren hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Skiveren her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Skiveren, et feriehus i Skiveren eller en feriebolig i Skiveren er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Skiveren til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Skiveren nu!

Vælg mellem 66 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Pragtfuld natur.
9982 Skiveren / Ålbæk
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område
Skiveren
2 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Super med samarbejde med campingpladsen og at man kunne bruge deres faciliteter gratis
9982 Skiveren / Ålbæk
6 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2023 april
Hvis du er til strand og skov er det perfekt. Det ligger meget langt ude og man skal køre til alt.
9982 Skiveren / Ålbæk

Andre artikler

  1. Sommerhus Ålbæk

    Ålbæk er en hyggelig by i toppen af Danmark, og byder på en af landets absolut mest børnevenlige strande. Områdets natur er flot, og der er mange muligheder for udflugter til spændende byer og seværdigheder i toppen af Danmark.
    Flot luksus sommerhus til 8 personer beliggende i Åbæk med direkte adgang til stranden.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland