En feriebolig med fred og ro, der samtidig er tæt på strand, krystalklart badevand og seværdigheder kan man få med privat udlejning på Mallorca.
Se private feriehuse på Mallorca
privat udlejning mallorca_147-EML851
Emne nr. 147-EML851.

Privat udlejning Mallorca

Du får nogle vigtige fordele når du vælger Feline i forbindelse med privat udlejning på Mallorca:

  • Du finder altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger til privat udlejning på Mallorca hos Feline.
  • Der er prisgaranti på alle huse som lejes igennem os, så du er altid sikker på at få den billigste pris.
  • Du får professionel service, sikkerhed og tryghed fra det øjeblik du booker til din ferie er slut.
  • Vi har lokale samarbejdspartnere på Mallorca, som du altid kan henvende dig til hvis du er i tvivl om noget.

Se det største udvalg af feriehuse med pool til privat udlejning på Mallorca her

Se det største udvalg af LAST MINUTE feriehuse til privat udlejning på Mallorca her

Privat udlejning på Mallorca sikrer en fredfyldt ferie

Helt for sig selv og alligevel tæt på både strand, indkøb og seværdigheder. Sådan kan man bo i en feriebolig til privat udlejning på Mallorca. For eksempel i Campanet-dalen på øens nordlige del eller ved landsbyen Llubi midt på det centrale Mallorca.

Her finder man ferieboliger til udlejning på Mallorca med privat swimmingpool, udsigt til bjergkæden Serra de Tramuntana; ferieboliger, som er på afstand af turisthoteller og populære turistmål som de lange, hvide strande ved Puerto Pollença og Alcudia.

Strandene og det krystalklare badevand er dog kun et kvarters kørsel væk, og når man har fået nok af strandliv og turister, kan man i en lejet bil hurtigt vende hjem til fred og ro i ferieboligen til privat udlejning på Mallorca.

Her kan man slappe af og grille på terrassen, hygge med familien, køle af med en dukkert i swimmingpoolen og ganske enkelt holde ferie.

De aktive kan glæde sig over de gode muligheder for at vandre og cykle nær ferieboligen til privat udlejning på Mallorca, hvorfra der kun er 10 minutters kørsel til den nærmeste golfbane i Pollença.

Seværdigheder som turen med det 100 år gamle veterantog fra Palma til Sóller i bjergene, Dragegrotten og drypstenshulerne på østkysten og ruinbyen Pollentia fra romertiden er også nemme at nå fra feriehuset til privat udlejning på Mallorca.

Herfra har man kun kort til indkøb i en hyggelig landsby med lokal atmosfære og et marked, hvor priserne er et godt stykke under, hvad man betaler langs kysten, hvor turisterne samles.

Dem bliver man ikke forstyrret af i et feriehus til privat udlejning på Mallorca. Her er fred og ro i højsædet.

Se private feriehuse på Mallorca

Andre artikler om Mallorca

Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.