Emne nr.: 526-3067189
Emne nr.: 526-3067189

Jeres drøm om et ophold i en villa med pool er lige kommet meget tættere på at blive virkeliggjort. Her giver vi dig nemlig adgang til det største udvalg af villaer med pool. Det giver dig overblik over de forskellige muligheder - og når du har fundet din villa, er det nemt og enkelt at booke det.

Villaerne med pool er efterspurgte året rundt. Dels fordi I får jeres private pool, som I kan bruge, når som helst I har lyst, dels fordi der altid er et skønt, tropisk klima i poolafdelingen, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. I kan godt begynde at glæde jer til nogle hyggelige dage sammen.

Det er selvsagt helt og aldeles op til dig, hvor længe I ønsker at være væk hjemmefra. De fleste booker 1 eller 2 uger, men der er nu også mange, der tager på en forlænget weekend eller en miniferie. 3-5 dage væk hjemmefra kan være et velfortjent afbræk i en fortravlet hverdag - og der er ikke noget, der når op på siden af en villa med pool.

I afgør selv, hvad ferien skal indeholde, når I booker en villa. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske foretrækker I at hygge jer i den villa, I ender med at booke.

Når du leder efter en villa til familiens kommende ferie, er det vigtigt, at den villa, du bestemmer dig for, imødekommer så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig den villa, der matcher dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Kirken Nostra Senyora dels Angels toner frem i Polensa og begejstre enhver kulturelsker med sin smukke arkitektur. Polensas flade strande ligger op til særdeles fremragende familieferier.

Halvvejs oppe ad den 300 meter høje Puig de Santa Maria, må man parkere bilen og forcerer det sidste stykke op til fods. På toppen bliver man belønnet med en storslået panoramaudsigt over Pollenca.

Hvis man ikke bare vil nyde solen, stranden og havet i Pollenca, kan man bevæge sig ud på den ottekilometers vandrerute, der starter ved Pont Romà. Ruten fører til Castell del Rei ruinen, en af de tre fæstninger, der hørte under det mallorcinske kongerige.

På stranden ved Pollenca finder solbaderne både liggestole og parasoller, samt strandrestauranter og barer. Her kan man nyde en fantastisk strandferie på en af Mallorcas smukke strande.

Stranden i Can Cullerassa, støder op til Platja de Llennaire og strækker sig langs vejen til Alcúdia. Stranden er særligt egnet til  vandsport grundet dem konstante vind i bugten.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores villaer. Du vil altid være dækket af den, når du booker din villa hos os.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af villaer og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 311 sommerhuse