Emne nr.: 306-ES8356.128.1
Emne nr.: 306-ES8356.128.1

Når bookingen er overstået, kan I se frem til nogle dejlige feriedage. Stranden er naturligvis en attraktion i sig selv, men derudover kan I også tage på udflugter til de andre oplevelser og seværdigheder, der venter jer i lokalområdet.

En villa er det perfekte valg, når familien eller vennerne skal samles. I en villa er tiden jeres egen, og I kan selv planlægge både udendørs og indendørs aktiviteter.

Den mængde villaer, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig den villa, der opfylder familiens krav. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt din villa, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sin middelhavsstemning og den rige historiske arv er Alcudias gamle bydel et ideelt rejsemål for kultur- og historeiinteresserede.

I Alcudias Auditorium er der året rundt et spændende program med udvalgt kunst og musik.

Ornitologer får virkelig noget for pengene ved fugleobservation: Naturbeskyttelsesområdet S'Albufereta i nærheden af Alcudia er fuglereservat for mere en 200 fuglearter.

Tæt på Alcúdia ligger der et udflugtsmål for hele familien. Det rolige boligområde Alcanada ligger direkte ved Middelhavet. Stedet er ikke kun kendt for de imponerende villaer, men også for sin afsondrethed. Her kan I slappe af med en gåtur eller gå en runde på greenen på golfbanerne.

Alcúdia er et cykelparadis. Fra den pittoreske by er der mulighed for at køre op i bjergene. Den 30 km. lange vej på cykel langs kysten kan også anbefales.

Alcúdia på det nordøstlige Mallorca kan se tilbage på en lang historie, hvilket friluftsmuseet Pollentia vidner om. Museet befinder sig midt i Alcudia, og her kan man se udgravningsfund fra Polentia, der tidligere var øens hovedstad. Pollentia lå netop her, hvor Alcudia i dag er blomstret op.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Såfremt du finder den villa, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til den villa, du søger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 48 sommerhuse