Emne nr.: 306-ES8354.145.1
Emne nr.: 306-ES8354.145.1

Jo højere et antal af ferieboliger med swimmingpool du kan vælge mellem, jo bedre muligheder er der for, at du kan finde den helt perfekte ramme omkring jeres kommende ferie. Netop derfor er du kommet til den helt rigtige side. Her får du nemlig adgang til den største samling af ferieboliger med pool - og det er både nemt og enkelt at booke den feriebolig, du har udvalgt.

Fri adgang til jeres egen pool 24 timer i døgnet er et sikkert hit. Der er nærmest garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at tilbringe meget tid i poolafdelingen.

Et ophold i en feriebolig med pool er altid et sikkert hit, fordi det er skønt at slippe væk fra hverdagen. Det kan I sagtens gøre i en kortere periode på nogle få dage, så en miniferie eller et weekendophold kan sagtens lade sig gøre. Men du kan selvfølgelig også booke 1-2 uger, hvis det er den kommende ferie, du er ved at planlægge.

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige ferieboliger, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres feriebolig. At I også får nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis den feriebolig, der opfylder dine behov, har det væsentlig betydning, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid har det største udvalg af ferieboliger.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Alcúdia ligger på den østlige del af Mallorca. Byen er fremfor alt kendt for sin forhistorie og den vidunderlige bugt, som området ligger ved.

Besøgende kan opleve traditionelt kunsthåndværk og købe mallorcanske souveniers i de oprindelige forretninger rundt om i Alcudia, f.eks. glasværket Menestralia ved Campanet eller olivenolieproducenten Solivellas 6 km. borte.

I området har man fundet arkæologiske beviser på befolkning, der kan føres tilbage til 2 årtusinder før Kristi fødsel.  Forskellige bygningsværker, såsom bymuren og den gamle sognekirke Sant Jaume, er beviser på Alcudias afvekslende historie.

Alcúdia på det nordøstlige Mallorca kan se tilbage på en lang historie, hvilket friluftsmuseet Pollentia vidner om. Museet befinder sig midt i Alcudia, og her kan man se udgravningsfund fra Polentia, der tidligere var øens hovedstad. Pollentia lå netop her, hvor Alcudia i dag er blomstret op.

Havnepromenaden i Alcudias gamle bydel med kendte mærkevarebutikker lokker shoppere til at følge deres natur og gøre forskellige indkøb som souvenirs.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferieboliger til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer en feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 130 sommerhuse