Et privat sommerhus på Fyn er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.198 sommerhuse Destinationer under Fyn

Privat udlejning af sommerhus på Fyn - se det største udvalg hos Feline Holidays!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse på Fyn. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus på Fyn - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus på Fyn.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Fyn hos Feline får du en hel stribe af fordele:

  • Du kan let finde de private sommerhuse på Fyn der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst hos Feline
  • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset hos os
  • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
  • Hvis du har spøgsmål er vi altid klar til at hjælpe
  • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
  • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Fyn her

Privat sommerhusudlejning på Fyn - gratis fordele for dig

Når du lejer et privat sommerhus på Fyn hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et privat sommerhus Fyn hos os.

Privat udlejning af sommerhus på Fyn - Sådan får du de fleste private sommerhuse på Fyn at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på private sommerhuse på Fyn, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til dejlige oplevelser

Området er smukt og Bogense by overraskede os så positivt. En så lille by med så meget enerig og liv. Det virker som om handelslivet virkelig vil skabe liv og glade dage. En fantastisk aften havde vi alle, da byen holdt åben til midnat og efterfølgende skulle holde rosenfestival! Flot havn og en campingplads der tiltrak mange turister .. vi var på Egeskov Slot, Kerteminde, Svendborg samt Odense. Fyn er dejligt!

Virkeligt dejligt område med meget smuk natur. Skøn beliggenhed ved skov og vand, samt den dejlige dyrehave tæt på.

Der er meget at kigge på f.eks. Odense Zoo, men også de mange flotte slotte rundt omkring på Fyn.

Privat sommerhusudlejning på Fyn med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje på Fyn til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje på Fyn her

Privat udlejning af sommerhus på Fyn - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje på Fyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God hjemmeside som er nem at bruge. Alt er som lovet på hjemmesiden.

Ingen problemer. Alt fungerede som det skulle.

Super nemt - overskuelig hjemmeside. Har lige bestilt sommerhus på Langeland. Modtog endelig bekræftelse efter 10 min - super. Hjemmeside er meget brugervenlig og overskuelig med gode søgefunktioner. Vil helt bestemt bruge Feline igen.

Vælg mellem 1.198 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler