Et privat sommerhus Mallorca er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 2.803 sommerhuse
Privat udlejning af sommerhus Mallorca Emne nr.: 147-EML037
Emne nr. 147-EML037

Privat udlejning af sommerhus Mallorca - se det største udvalg hos Feline!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private sommerhuse Mallorca. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Mallorca - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus Mallorca.

Når du vælger at leje et privat sommerhus Mallorca hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse Mallorca der har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus hos os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse Mallorca her

Privat udlejning af sommerhus Mallorca - gratis fordele for dig

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets laveste pris på et privat sommerhus Mallorca hos Feline Holidays.

Privat udlejning af sommerhus Mallorca - På denne måde får du det højeste antal af private sommerhuse Mallorca at vælge imellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter private sommerhuse Mallorca, og derfor handler det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til skønne ferieoplevelser

Det er landlige omgivelser med frugttræer, vinmarker og ganske stille. Helt fri for turister, men en 10 minutters køretur, så er man tæt på alt det turistede, hvis man skulle mangle det.

Pollenca er en dejlig by.

Mega fedt at det var så tæt på stranden så man kunne gå hjem for at gå på wc. Der var også en dejlig aktivitet om aftenen af turister der var ude og gå, men ikke larm blot hyggelig aktivitet. Godt placeret for ture rundt i området i bil. På under 1 time i bil var der mange ting at se og opleve såvel for voksne som børn. Her kan nævnes grotter, Formentor, kvægmarked og vinsmagniner.

Privat udlejning af sommerhus Mallorca med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus Mallorca, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus Mallorca til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse Mallorca her

Privat udlejning af sommerhus Mallorca - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus Mallorca, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Let og nemt, ingen problemer.

Nemt og dejligt via hjemmesiden.

Vælg mellem 2.803 sommerhuse

Andre artikler om Mallorca

 • Privat udlejning Mallorca

  En feriebolig med fred og ro, der samtidig er tæt på strand, krystalklart badevand og seværdigheder kan man få med privat udlejning på Mallorca.
  privat udlejning mallorca_147-EML851
 • Lej villa Mallorca

  Lej en villa på Mallorca, hvis du foretrækker en ferie i fred, ro og eget tempo frem for masser af mylder på et turiststed.
  lej villa mallorca_147-EML479
 • Feriebolig Mallorca 14 personer

  En stor gruppe kan få en uforstyrret ferie og spare penge ved at leje en feriebolig på Mallorca til 14 personer i stedet for at tage på charterferie.
  feriebolig mallorca 14 personer_147-EML972
Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.