Et privat sommerhusudlejning på Fyn er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.169 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit privat sommerhusudlejning på Fyn her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt privat sommerhusudlejning på Fyn hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhusudlejning på Fyn.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets llaveste pris på et privat sommerhusudlejning på Fyn hos Feline.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til området

Skønt med både hav og skov, samt råvildt i baghaven :-)

Dejligt sted hvor stranden ligger tæt på og en nogenlunde badestrand hvor der er en bro man kan gå i fra. Gode muligheder for at løbe på forskellige ruter. Ok indkøbsmulighed og ikke langt til Bogense og til en hyggelig havn.

 Skønt at kunne se vandet, og dejligt nært når vi ville have en svømmetur.

Dejlig og børnevenlig strand

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det privat sommerhusudlejning på Fyn, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhusudlejning på Fyn til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhusudlejning på Fyn, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Godt overblik. Feline er nem at søge sommerhuse og priser med.

Dejligt imødekommende at have kontakt med jer. God og professionel kundeservice.

Meget fin og ingen problemer.

Superservice. Meget hjælpsom betjening over telefonen. Fik tilbuddet tilpasset så det passede mine behov. Meget fin service.

Vælg mellem 1.169 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler