Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Løkken. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 1.441 sommerhuse Destinationer under Løkken

Privat sommerhusudlejning Løkken - se det største udvalg hos Feline Holidays!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Løkken. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhusudlejning Løkken - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde turister. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Løkken.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Løkken hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Løkken der har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er fuld prisgaranti på alle de sommerhuse, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Løkken her

Privat sommerhusudlejning Løkken - gratis fordele for dig

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets billigste pris på et privat sommerhus i Løkken hos os.

Privat sommerhusudlejning Løkken - På denne måde får du flest mulige private sommerhuse til leje i Løkken at vælge imellem

Det er meget populært at holde ferie i et privat sommerhus i Løkken, og derfor er husene også meget efterspurgte. Jo tidligere du starter med at søge efter et privat sommerhus i Løkken til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til skønne oplevelser på ferien

Løkken er et godt udgangspunkt for udflugter i det nordjyske. Vi var både i Skagen, Hirtshals og Hanstholm og besøge diverse attraktioner samt flere ture inde i Løkken.

Stranden er det bedste ved området, men både Blokhus og Løkken har alt i butikker og restauranter, og en tur til Skagen er også køreturen værd.

Løkken er bare det bedste område at holde ferie i, og vi har været der 4 gange nu, og vi vender tilbage lige så snart vi kan.

Lækkert område og handelsliv. Livlig by.

Privat sommerhusudlejning Løkken med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes via Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Løkken til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Løkken her

Privat sommerhusudlejning Løkken - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Løkken, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem booking, høflig betjening. Ud fra billeder ser det dejligt ud, vi glæder os til at se det i vores sommerferie. Prisen er god.

Har selv booket hjemmefra. Hjemmesiden og bookingforløb helt perfekt - nemt at forstå og bruge.

Hurtigt og nemt!!! 100 % thumbs up herfra :-)

Vælg mellem 1.441 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland