Et privat sommerhus i Kerteminde er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 101 sommerhuse

Privat sommerhusudlejning Kerteminde - du får det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Kerteminde. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhusudlejning Kerteminde - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Kerteminde.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Kerteminde hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan let finde de private sommerhuse til leje i Kerteminde der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus via os
 • Der er 100 prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Kerteminde her

Privat sommerhusudlejning Kerteminde - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én eneste krone for at opnå disse fordele. Vi garanterer at der ikke er andre udlejningsbureauer der kan tilbyde dit foretrukne privat sommerhus i Kerteminde til en lavere pris end os.

Sommerhusudlejning Kerteminde privat - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje i Kerteminde at vælge imellem

Jo tidligere du begynder at søge efter et privat sommerhus i Kerteminde, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så væsentligt er det, at du herved forøger dine chancer for at leje dit foretrukne privat sommerhus i Kerteminde.

Tips til dejlige oplevelser på ferien

Der er meget at kigge på - f.eks. Odense Zoo - men også de mange flotte slotte rundt omkring på Fyn.

Alice Frederiksen

Der er kun få hundrede meter til stranden. Så stranden, Kerteminde by og meget mere ligger i en fin cykelafstand. Der er fine cykelruter lige udenfor døren, til Dalby, Mesinge, Viby og mange flere steder. Naturen og omgivelserne er fantastiske, man kan se alléer, bindingsværk, skønne bakker, gårdbutikker, havet og meget mere.

Mette Lading

Helt vidunderligt sted - kan varmt anbefales.

Anita Thomsen

Privat sommerhusudlejning Kerteminde med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Kerteminde hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje i Kerteminde til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Kerteminde her

Privat sommerhusudlejning Kerteminde - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Kerteminde, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fik super service og hurtig ekspedition samt alt hvad der blev lovet blev overholdt. Tusind tak.

Henriette Larsen

Feline har et kæmpe udvalg af ferietilbud som er nemme at finde rundt i. Virkelig professionelt.

Tommy

Rigtig fint og hurtig service, med mail korrespondance osv. - og dejligt med mulighed for fleksibelt ankomst og afgangs klokkeslet, dejligt...

Charlotte Hansen
Vælg mellem 101 sommerhuse

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde

  Kerteminde er et mindre område med skønt beliggende sommerhuse, som byder på rigtig fine muligheder for at slappe af, nyde stemningen i Kerteminde, tage til byens super dejlige og meget børnevenlige strand og for at opleve de mange attraktioner og seværdigheder som Fyn byder på. Start med en tur til byens største attraktion og hils på marsvinene og sælerne i Fjord&Bælt.
  Dejligt sommerhus til 6 persner beliggende i gåafstand til Kertemindes bedste badestrand.
 • Sommerhus Kerteminde weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Kerteminde Nordstrand

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde Nordstrand. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Hyggeligt bindingsværkshus på 87 m² beliggende på en 860 m² stor naturgrund i Kerteminde.
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.