Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Gilleleje. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 275 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Gilleleje Emne nr.: 130-E06175
Emne nr. 130-E06175

Privat sommerhusudlejning Gilleleje - se det største udvalg her på siden!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Gilleleje. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus i Gilleleje - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Gilleleje.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Gilleleje hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje i Gilleleje som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er hundrede procent prisgaranti på alle de sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Gilleleje her

Privat udlejning af somemrhus i Gilleleje - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et privat sommerhus til leje i Gilleleje hos os.

Privat sommerhusudlejning Gilleleje - Sådan får du flest mulige private sommerhuse til leje i Gilleleje at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter private sommerhuse til leje i Gilleleje, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Tips til skønne ferieoplevelser

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restaurenter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. Fx. Tisvildeleje hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd. "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. også noget børn synes er interessant

Sommerligt og hyggeligt - de 2 hjertestier rigtig gode gå ture - restaurant Gilleleje anbefales, de er gode til små børn.

Gilleleje ligger tæt på mange fine udflugtsmål, dejlige strande og byen i sig selv er hyggelig og velfungerende med mange indkøbsmuligheder og stationen, som gør det muligt at besøge stedet i tog.

Privat sommerhusudlejning Gilleleje med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus i Gilleleje du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Gilleleje til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen overføres direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje i Gilleleje her

Privat sommerhusudlejning Gilleleje - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Gilleleje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Dette var første gang jeg har brugte Feline, men det var nemt og overskueligt, og helt sikkert et sted jeg vil bruge igen, hvis jeg får brug for det.

Meget nemt at booke selv for os som ikke er særlig befarne i leje af sommerhuse :-)

Vælg mellem 275 sommerhuse

Andre artikler om Gilleleje

 • Sommerhus Gilleleje

  Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere.
   Søren Kierkegaard vandrerute langs Nordkysten ved Gilleleje

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S