Emne nr.: 090-94181
Emne nr.: 090-94181

Det er altid hyggeligt at planlægge ferien i fællesskab. Lej et sommerhus og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man lave i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser I kan se frem til, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lækre strande, fantastiske skovområder og en afslappende atmosfære gør Gilleleje til et sted, man gerne vil holde ferie.

Det tidligere landsted Munkeruphus er en imponerende bygning mellem Gilleleje og Dronningmølle. I dag bruges bygningen til skiftende kunstudstillinger.

Hvis man gerne vil opleve ferieområdets skønne natur til fods, kan Gilbjerg-stien anbefales. Stien begynder i Gilleleje, og fra Gilbjerghoved er der den skønneste udsigt over Østersøen.

Skovområdet Grib Skov ligger kun ca. 15 km fra Gilleleje. Skoven er et fuglebeskyttelsesområde og har deraf fået sit navn. Her kan man opleve mange sjældne fugle på tæt hold.

I Gilleleje ligger der tennisbaner, som også kan benyttes af områdets feriegæster, der gerne vil svinge ketsjerne.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 553 sommerhuse