Emne nr.: 160-G4035
Emne nr.: 160-G4035

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal byde på, når I lejer et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder lokalområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, I gerne vil opleve. Måske er I mere til hygge i det sommerhus, I ender med at leje.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter langtidsleje sommerhus gilleleje har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse. Det er en stor fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 35 dage online. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at udbedre skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en stor opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er brug for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne form for opgaver og har i årevis hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan skræddersy et løsningsforslag, der imødekommer præcis dine krav, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe den midlertidige indkvartering vil være aktuel.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, vi taler om, er der en løsning. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der imødekommer dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du overfor en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der bevirker, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger direkte over nettet.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af maks. 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid leje et sommerhus op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine behov.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Gilleleje direkte her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et nyt sted at bo?

Ind imellem kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså brug for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på Feline Holidays finder du et meget stort udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan når som helst leje dem i op til 35 dage direkte over nettet. I nogle tilfælde er der imidlertid brug for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu er muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Gilleleje i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du straks booke det sommerhus, du helst vil have her på portalen.

Hvis du har brug for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et løsningsforslag, der passer til netop din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der er nødvendig for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dine specifikke behov.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt leje dit sommerhus online. Hvis du har behov for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturskønne omgivelser og en skøn afslappende atmosfære er nogle af hovedårsagerne til, at Gilleleje er et oplagt sted at koble af fra hverdagen.

At slendre gennem den idylliske havn i Gilleleje er en afslappende oplevelse, I ikke må snyde jer selv for.

Et hav af cykelstier, hvoraf mange går gennem idylliske landskaber, gør cykelture med familien i området ved Gilleleje, til en dejlig og tryg ferieoplevelse.

Den billedskønne indre by i Gilleleje med de mange små butikker er oplagt til en hyggelig ose- og shoppingtur.

Tæt på Gilleleje ved Esrum Sø ligger Esrum Kloster. Klostret har den skønneste klosterhave og er i dag museum.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 126 sommerhuse