Emne nr.: 090-98361
Emne nr.: 090-98361

Gilleleje er et populært sted at tage på ferie, og det gælder i høj grad også, når der er tale om uge 30. I kan derfor roligt glæde jer til nogle dejlige dage sammen.

Når du er ved at arrangere en ferie i uge 30, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det forbedrer nemlig dine muligheder for at finde det perfekte sted. Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i uge 30, så her får du de bedste muligheder.

Hvad er bedre end at booke et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle dejlige dage sammen på jeres egne præmisser. Er I mest til oplevelser i nærområdet eller hygge ved det sommerhus, I har valgt? Her afgør I selv dagens program.

Når du leder et sommerhus til familiens forestående ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet dit sommerhus, er det væsentligt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Takket være de mange oplevelses- og aktivitetstilbud og de mange muligheder ude i naturen, er Gilleleje og omegn i Nordsjælland altid et besøg værd.

At slendre gennem den idylliske havn i Gilleleje er en afslappende oplevelse, I ikke må snyde jer selv for.

Hvis man gerne vil opleve ferieområdets skønne natur til fods, kan Gilbjerg-stien anbefales. Stien begynder i Gilleleje, og fra Gilbjerghoved er der den skønneste udsigt over Østersøen.

Holder I ferie i Gilleleje er et besøg på Kronborg Slot et absolut must. Ikke uden grund er det imponerende bygningsværk verdensberømt.

Også familiens lystfiskere kan glæde sig til en ferie i Gilleleje. Fra områdets havne er der gode muligheder for at lufte fiskestængerne.

Ved Rågeleje tæt på Gilleleje ligger det unikke naturbeskyttede Heatherhill. Det bakkede hedelandskab er et fantastisk sted at gå ture.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 52 sommerhuse