Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Assens. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 29 sommerhuse
Privat sommerhusudlejning Assens Emne nr.: 084-M65288
Emne nr. 084-M65288

Privat sommerhusudlejning Assens - du får det største udvalg her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje ved Assens. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Assens - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus ved Assens.

Når du vælger at leje et privat sommerhus ved Assens hos Feline får du stribevis af fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje ved Assens som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at leje dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje ved Assens her

Privat sommerhusudlejning Assens - gratis fordele for dig

Det koster dig intet som helst at opnå disse fordele. Vi garanterer at der ikke er konkurrerende bureauer der udlejer dit foretrukne privat sommerhus ved Assens til en billigere pris end vores.

Privat sommerhusudlejning Assens - Sådan får du det højeste antal af private sommerhuse til leje ved Assens at vælge mellem

Det er vældig populært at holde ferie i et privat sommerhus ved Assens, og derfor er husene også meget efterspurgte. Jo tidligere du starter med at lede efter et privat sommerhus ved Assens til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til skønne ferieoplevelser

Assens er rigtig hyggelig med sine gamle bygninger og små gader.

Vi anbefaler Egeskov Slot, Assens Bowling Center, Assens strand, men der er så meget mere!

Dejligt område for både store og små.

Naturen i området er meget velegnet til nogle gode traveture.

Privat sommerhusudlejning Assens med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes igennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus ved Assens til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje ved Assens her

Privat sommerhusudlejning Assens - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus ved Assens, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Ingen problemer overhovedet. Jeg havde kontakt til Tina og hun svarede med det samme når jeg mailede spørgsmål. Meget prof.

Vi fik hurtigt kontakt med jer, ligesom alle svar kom hurtigt og fyldestgørende.

Vælg mellem 29 sommerhuse

Andre artikler om Assens

 • Sommerhus Assens

  Lige ud til Lillebælt ligger den smukke gamle købstad Assens som en perle i det naturskønne sydvestfynske landskab. En familieferie her giver mulighed for dejlige dage ved stranden, fisketure hvor I selv fanger familiens aftensmad, cykelture i kuperet terræn, bjergvandring og meget mere. Friluftsmennesker og naturelskere, kultur- og historieinteresserede - her er noget for enhver smag og alder.
  Assens på Fyn

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
  Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S