Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus på Fur. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 62 sommerhuse
Privat sommerhus til leje på Fur Emne nr.: 121-32-6018
Emne nr. 121-32-6018

Privat sommerhus til leje på Fur - se det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje på Fur. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhus til leje på Fur - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med glade feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus på Fur.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Fur hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje på Fur der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje sommerhuset hos os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før afrejse
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje på Fur her

Privat sommerhus til leje på Fur - gratis fordele for dig

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets laveste pris på et privat sommerhus på Fur hos Feline Holidays.

Privat sommerhus til leje på Fur - På denne måde får du flest mulige private sommerhuse til leje på Fur at vælge imellem

Jo tidligere du kommer i gang med at lede efter et privat sommerhus på Fur, jo flere vil du have at vælge imellem. Nok så væsentligt er det imidlertid, at du samtidig forøger dine muligheder for at leje det privat sommerhus på Fur, som du helst vil have.

Tips til dejlige oplevelser

Super skøn natur med mulighed for mange gode ture og opdagelse på stranden. Indbyder til afslapning og samvær.

Er vild med øens varierede natur.

Det er en utrolig smuk ø med mange udsigtspunkter og muligheder for gå- og cykelture. Det er dog ærgerligt at en ø ikke gør mere ud af at sælge fisk og restauranterne ikke gøre mere ud af fiskemenuer. Færgekroen serverer friturestegt fisk. Vi fik dog dejlig fisk på Fur Strandhotel. Vi har ikke spist på Fur Bryggeri.

Dejlig natur, ro og stilhed.

Privat sommerhus til leje på Fur med prisgaranti

Alle huse som udlejes igennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Fur til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene vil blive indsat simpelthen på din konto.

Se private sommerhuse til leje på Fur her

Privat sommerhus til leje på Fur - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på Fur, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig tilbagemelding og fremragende mailservice.

Skønt. Dejligt med en overskuelig hjemmeside og god/hurtig respons.

Nemt og enkelt at booke - hurtigt svar og fremsendelse af lejekontrakt.

Vælg mellem 62 sommerhuse

Andre artikler om Fur

 • Sommerhus Fur

  Fur er en dejlig ferieø i Limfjorden, som er let tilgængelig med færge. Her findes et mindre antal skønt beliggende sommerhuse. Naturen er super flot og utroligt afvekslende. Øens høje bakker gemmer på 55 millioner år gamle hemmeligheder prøv om I kan finde nogle af dem. Følg den anlagte sti og se den flotte natur på tæt hold, eller prøv lykken med fiskestangen.
  Sommerhus til 10 personer beliggende på stor naturgrund på Fur med udsigt over Limfjorden.

Andre artikler

 1. Sommerhus Limfjorden

  Limfjorden strækker sig hele vejen fra Vesterhavet, tværs igennem Jylland til Kattegat i øst. Undervejs findes dejlige badestrande, spændende byer, flot natur og ca. 2.000 skønt beliggende sommerhuse.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende på en stor naturgrund i Hou ved Limfjorden.