Emne nr.: 130-B51041
Emne nr.: 130-B51041

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har bestemt jer for, til noget helt særligt.

I din søgning efter ”sommerhus fur 20 personer” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du uden videre får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Sommerhuse til 20 personer er et populært valg, når I er 3-4 familier, der skal på ferie sammen. Her er der plads til at hygge jer sammen samt til, at I kan få opfyldt familiernes individuelle ferieønsker. Vi ser i mange tilfælde, at der er et aktivitetsrum og/eller en pool i sommerhusene i denne størrelse, så der er fine chancer for at få en rigtig skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig og luksuriøs indretning.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Molersklinterne mon nord og strandengene mod syd er blot nogle af de smukke landskaber, man kan opleve på Fur.

I den sydlige ende af Fur ligger lystbådehavnen, hvor man kan nyde synet af de smukke både, gå i butikker og spise på en af restauranterne.

Furs gamle havn blev bygget af øens beboere i 1911. Med tiden sandede havnen til, og i 1956 måtte man opgive at bruge den. I dag kan man se udstillinger om den gamle havn, fjorden og fiskeriet på museet i det røde bundgarnshus.

Fortidsminder som gravehøjene Smediehøj, Stendalhøj og langdyssen Emmelsten er blot nogle af de interessante ting, man møder på turen rundt på Fur.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 4 sommerhuse