Emne nr.: 090-94054
Emne nr.: 090-94054

Et sommerhus er et rigtig godt valg til den forestående ferie. I vil helt sikkert nyde ferien i jeres skønt beliggende sommerhus. Her får I alle muligheder for at tilrettelægge jeres ferie, sådan at den matcher jeres individuelle ønsker.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Jo højere et antal af sommerhuse med swimmingpool du kan vælge mellem, jo bedre chancer er der for, at du kan finde den optimale ramme om jeres forestående ferie. Netop derfor er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Her får du nemlig adgang til den største samling af sommerhuse med pool - og det er både nemt og hurtigt at leje det sommerhus, du helst vil have.

Pool’en er omdrejningspunktet i det sommerhus, du vælger. Her venter der mange sjove og afslappende timer for både store og små vandhunde.

Det kan virke aldeles uoverskueligt at organisere en hel uges ferie, hvor I alle kan være med, når man er uden for den tid af året, hvor skolerne holder ferie. Alles kalendere er propfulde, næsten uanset hvor langt I kigger frem i tiden. Heldigvis er der en anden løsning: Vælg i stedet et weekendophold eller en miniferie. Så behøver I ikke finde mere end 2-4 dage, og så bliver det meget nemmere at få tingene til at hænge sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den blot 22 kvadratmeter store ø Fur, er en af Limfjordens perler og et herligt ferieområde for familier med børn. Den fredelige ø har børnevenlige badestrande og masser af skønne naturoplevelser.

Marker, søer og strandenge på den sydlige del af Fur er de perfekte rammer om en lang travetur.

Lystfiskere er vilde med Fur. Der er fine fiskepladser langs kysterne, men Fur har også fiskesøer, hvor børnene kan være med.

Limfjordens rolige vand og de børnevenlige strande, hvor vandet først bliver dybt langt ude, er helt perfekt til en varm sommerdag.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

En af de smukkeste vandreture på Fur er langs de stejle kyster.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse