Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 15 sommerhuse Destinationer under Fyn
privat sommerhus 24 personer fyn_084-M66720-1
Emne nr. 084-M66720-1.

Lej et privat sommerhus til 24 personer på Fyn her!

Feline giver dig altid det største udvalg af private sommerhuse til 24 personer på Fyn. Det giver dig overblik over alle mulighederne på ét sted – enkelt og sikkert.

Der findes omkring 10 sommerhuse med plads til 24 personer på Fyn. Omkring halvdelen af dem ligger tæt ved Odense, resten er spredt ud over den naturskønne ø midt i Danmark.

Find et privat sommerhuse til 24 personer på Fyn her

Alle former for ophold og arrangementer er mulige

Et privat sommerhus med 24 personer på Fyn er det perfekte sted når du har brug for ekstra meget plads både inde og ude. Det kan være en barnedåb, konfirmation, jubilæum, rund fødselsdag, familietræf eller en lignende begivenhed, hvor familiemedlemmer fra nær og fjern skal samles.

privat sommerhus 24 personer fyn spisesal_084-M66720
Uanset hvilket arrangement eller begivenhed du planlægger, er der masser af plads i et privat sommerhus til 24 personer på Fyn. Emne nr. 084-M66720.

Eller måske er I flere sæt venner med børn, som er blevet enige om at det kunne være super hyggeligt at rive nogle dage ud af kalenderen og hygge jer sammen i et skønt beliggende sommerhus med masser af plads til alle?

Det kan også være at du er i gang med at arrangere et kursus, en konference eller måske en firmatur? Under alle omstændigheder kan du enkelt og sikkert finde det helt rigtige sommerhus til begivenheden hos Feline.

Det er muligt at leje et privat sommerhus til 24 personer på Fyn fra 2 overnatninger og opefter, så du har en meget høj grad af fleksibilitet. Alt kan lade sig gøre – lige fra weekendophold, miniferie og firmature til ”rigtige” ferie på 1-2 uger.

Det er helt op til dig, hvor mange overnatninger netop dit arrangement kræver.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du dækket af vores prisgaranti. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et privat sommerhus til 24 personer på Fyn. Vi garanterer kort sagt at der ikke er én eneste blandt vores konkurrenter som udlejer det sommerhus du har valgt til en lavere pris end os.

Skulle der alligevel ske en smutter i vores priskontrol, refunderer vi uden vrøvl hele differencen, som overføres til din konto.

Hvis du er i tvivl om noget eller har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til 24 personer på Fyn, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 15 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler