Et poolhus på Fyn er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 69 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit poolhus på Fyn her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende poolhus på Fyn hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig intet som helst at få disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen udlejningsbureauer som udlejer dit foretrukne poolhus på Fyn til en lavere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et poolhus på Fyn, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det imidlertid, at du herved øger dine muligheder for at booke det poolhus på Fyn, som du helst vil holde ferie i.

Brugervurderinger

Dejligt område

Hyggeligt og meget naturskønt. Gode muligheder for gåture og små udflugter.

Sommerhuset ligger i et dejligt område og med en meget flot udsigt

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det poolhus på Fyn, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus på Fyn til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Fyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Som sidste år - særdeles udmærket.

Superservice. Meget hjælpsom betjening over telefonen. Fik tilbuddet tilpasset så det passede mine behov. Meget fin service.

Vælg mellem 69 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler