Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Fyn ved vandet. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 13 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit poolhus Fyn ved vandet her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit poolhus Fyn ved vandet her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et poolhus Fyn ved vandet hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til ferieoplevelser

området er rigtig godt, med udsigt over vandet og lukket have.

Et meget spændende område. Sommerhusene, vandet og alt andet er unikt. Det er ikke hvad vi normalt ser på vore kanter.

Virkelig lækker placering med udsigt til vandet. Vejret gør at den scorer toppoint, for det var skønt at være udenfor. Campingpladsen i nærheden er også et plus.

Dejligt med stranden tæt ved og krabbe-fiskeri var et stort hit og vi har beundret en del solnedgange herfra. Marken overfor gjorde at vi så rigtig mange harer og fugle. Kvarteret er meget fredeligt og roligt

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et poolhus Fyn ved vandet hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus Fyn ved vandet til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Fyn ved vandet, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt at booke ferien. Sad med familien og søgte et sommerhus til sommerferien. Eneste problem var at vælge det vi ville have mellem dem systemet havde søgt ud til os. Nu skal vi bare vente på, at det bliver sommerferie.

Vi syntes det var så nemt der gik 10 min, søgte hos andre selskaber også dem har vi stadig ikke hørt fra

Meget nem booking :-)

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler