Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Fyn Danmark. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 72 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit poolhus Fyn Danmark her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit poolhus Fyn Danmark hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige poolhus Fyn Danmark.

Det betaler ikke så som én krone for at opnå de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne poolhus Fyn Danmark til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et poolhus Fyn Danmark, og derfor er husene også særdeles efterspurgte.Jo før du begynder at lede efter et poolhus Fyn Danmark til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til området

Fint natur område med vand og skov

vi anbefaler Egeskov Slot, Assens Bowling center, Assens strand, men der er så meget mere !

rent og hyggeligt.

Beautiful <3

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et poolhus Fyn Danmark hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne poolhus Fyn Danmark til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus Fyn Danmark, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Vi bookede sommerhuset meget sent som et last-minute-tilbud - vi fik mails prompte med bekræftelse, vi indbetalte samme dag, og dagen efter fik vi endnu en bekræftelse mht. at pengene var indbetalt - alt i alt fremragende service - stor ros til jer!

Meget let. Utrolig hurtig respons.

Vælg mellem 72 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler