En frisk gåtur på stranden med sus, dus og skumsprøjt fra Vesterhavet og så hjem og hygge i et af de dejlige sommerhuse i Blåvandshuk. Det er miniferie i Blåvandshuk.
Vælg mellem 488 sommerhuse
miniferie blåvandshuk_090-82226
Emne nr. 090-82226.

Miniferie i Blåvandshuk: Slap af i et naturligt paradis

Du bestemmer selv hvor lang en miniferie i Blåvandshuk du vil have. Det er muligt at leje sommerhuse til miniferie i Blåvandshuk fra helt ned til 2 overnatninger, så der er frit valg på alle hylder.

Se sommerhuse til miniferie i Blåvandshuk med 2 overnatninger her.

Se sommerhuse til miniferie i Blåvandshuk med 3 overnatninger her.

Se sommerhuse til miniferie i Blåvandshuk med 4 overnatninger her.

Se sommerhuse til miniferie i Blåvandshuk med 5 overnatninger her.

Se sommerhuse til miniferie i Blåvandshuk med 6 overnatninger her.

Her bor man i klitterne lige ud den 15 kilometer, lange, brede og dejlige sandstrand ved Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk.

Det store overblik

Fra toppen af det over 100 år gamle fyrtårn får man et fantastisk overblik over hele området med hav, kyst, hede og klitplantager. Et naturskønt område, som venter på at blive udforsket til fods eller på cykel.

En miniferie i Blåvandshuk har noget at byde på året rundt. For skulle vejret drille, kan man ud over at slappe af i sommerhuset slå sig løs i et tropisk badeland, det kæmpe indendørs legeland eller tage kegler på en centerets otte bowlingbaner.

Livlig nabo

På en miniferie i Blåvandshuk har man en livlig nabo i form af Blåvand By med bolsjekogeri, lysstøberi, ravsliberi, glaspusteri og kunsthåndværkere samt over 150 butikker. Barer, cafeer og restauranter med mad for enhver smag finder man også i Blåvand.

Her er tillige en zoo med røde kænguruer og hvide løver, der ikke kan ses andre steder i Danmark, samt 400 andre dyr, heriblandt klappe- og kæledyr som geder, marsvin og kaniner.

Og selv er der er tale om en miniferie i Blåvandshuk, kan man sagtens nå en tur til handelsbyen Esbjerg med havnerundfart, fiskerimuseum og Danmarks længste gågade 35 kilometer væk. Andre udflugtsmål nær de mange ferielejligheder i Blåvandshuk kan være Fanø, Ribe eller Legoland.

Du kan nemt arrangere en miniferie i Blåvandshuk hos Feline. Vi har nemlig det største udvalg af sommerhuse til din miniferie i Blåvandshuk.

Vælg mellem 488 sommerhuse

Andre artikler om Blåvandshuk

Vis alle artikler om Blåvandshuk

Andre artikler

  1. Sommerhus Blåvand

    Blåvand er et af de største og mest populære sommerhusområder ved Vesterhavet. Holder I ferie i et af de mange sommerhuse i Blåvand, vil I opleve en af vestkystens mest børnevenlige strande med fint sand og godt badevand, områdets unikke natur, udflugter og aktiviteter for hele familien til al slags vejr.
    Lyngvig Fyr nær Blåvand
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet