Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus på Fyn. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 66 sommerhuse Destinationer under Fyn
luksus sommerhus udlejning fyn_160-E1300
Emne nr. 160-E1300.

Luksus sommerhus udlejning på Fyn – Book her!

Hos Feline vil du til hver en tid finde det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning på Fyn. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og gør det nemt for dig at finde det helt rigtige luksus sommerhus på Fyn. Enkelt og sikkert.

De fleste luksus sommerhuse på Fyn er beliggende på den nordlige del af øen. Klik på et af linkene for at se luksus sommerhuse i de områder hvor der er flest af dem:

Båring VigMiddelfartSkåstrup Strand

Se luksus sommerhuse på hele FynSe luksus sommerhuse på NordfynSe luksus sommerhuse på Sydfyn

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Antallet af luksus sommerhuse med pool er ikke overvældende højt i forhold til Fyns størrelse. Derfor er det særlig vigtigt at du får styr på bookingen så lang som muligt inden din ferie begynder. Der er nemlig rift om luksus sommerhusene, og lige pludselig kan det være umuligt at leje dit drømme sommerhus i den eller de uger, hvor du gerne vil have det.

Den situation kommer du i forkøbet ved at være tidligt ude. Derved sikrer du nemlig at udvalget af luksus sommerhuse er højt. Det gør det langt nemmere at finde et luksus sommerhus som opfylder dine specifikke ønsker til beliggenhed, størrelse og indretning.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fyn (1 uge) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fyn (2 uger) her

luksus pool sommerhus__130-A20950
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 130-A20950.

Se alle luksus sommerhuse med pool på Fyn her

sommerhus med aktivitetsrum_090-95261.
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Weekendophold og miniferie

Du kan nemt arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus på Fyn. Det er rent faktisk muligt at skræddersy opholdet på sådan en måde, at det passer nøjagtigt til dine ønsker. Det er muligt fordi man kan leje et luksus sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger.

Vi udlejer luksus sommerhuse i alle størrelser på Fyn. Lige fra almindelige sommerhuse til 1 familie, over noget større sommerhuse til 2-3 familier og op til endnu større sommerhuse med plads til 4 familier eller flere.

Derfor kan du ”nøjes” med at tage af sted sammen med børnene og din bedre halvdel. Men du kan også tage af sted sammen med et eller flere sæt venner og familiemedlemmer, og få nogle super hyggelige dage sammen med hinanden i et skønt beliggende luksus sommerhus.

TIP: Der er ikke så mange luksus sommerhuse som tilbyder 2 overnatninger. Der er langt flere som tilbyder 3 overnatninger eller flere. Du får derfor et større udvalg hvis du vælger mere end 2 overnatninger. Det koster i langt de fleste tilfælde kun et beskedent beløb mere at få en hel overnatning ekstra. Hvis du har mulighed for at tage en ekstra overnatning anbefaler vi derfor at du gør det.

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fyn (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fyn (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning på Fyn (4 overnatninger) her

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline vil du være 100% dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus på Fyn til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der alligevel ske en smutter i vores priskontrol, overfører vi hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din søgning efter luksus sommerhus til udlejning på Fyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 66 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler