Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 73 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit luksus sommerhus Løkken weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er selvfølgelig op til dig hvilket antal overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at planlægge helt unikke ophold. Forskellige mennesker har naturligvis forskellige ønsker, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag på weekend eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et dejligt luksus sommerhus Løkken weekend.

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum vælger 3 overnatninger. For det første fordi at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb ekstra at få en en ekstra nat i sommerhuset. Det væsentligste er dog, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til hygge og afslapning i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige luksus sommerhus Løkken weekend.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets laveste pris på et luksus sommerhus Løkken weekend hos Feline.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Stranden er det bedste ved området, men både Blokhus og Løkken har jo alt i butikker og restauranter, og en tur til Skagen er også køreturen værd.

Super område :O)

Dejligt stille og roligt område, lige efter min smag. Tæt på vandet og ikke langt til indkøb med bil. Skøn natur.

Tæt på vandet. Stille og roligt område for børnefamilier.

Vi elsker at gå ture ved vandet, så det var bare super.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus Løkken weekend hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Løkken weekend til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Løkken weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Også nemt og hurtigt. Rigtig god service.

Meget nemt at booke selv for os som ikke er særlig befarne i leje af sommerhuse :-)

Vælg mellem 73 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.