Et luksus sommerhus Løkken Sommervej er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 429 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit luksus sommerhus Løkken Sommervej her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit luksus sommerhus Løkken Sommervej her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et luksus sommerhus Løkken Sommervej hos os betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid markedets laveste pris på et luksus sommerhus Løkken Sommervej hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Jo tidligere du kommer i gang med at søge efter et luksus sommerhus Løkken Sommervej, jo flere vil du have at vælge imellem. Nok så vigtigt er det dog, at du samtidig forbedrer dine chancer for at booke det luksus sommerhus Løkken Sommervej, som du helst vil holde sommerferie i.

Tips til området

God strand til dejlige gåture og drageflyvning. Perfekt placeret mellem Blokhus og Løkken hvis man er til byture og cafe/restaurant.

Der er flot natur og ikke langt til indkøb - resturanter mm

Ferieboligen er beliggende i dejlige omgivelser, tæt på byen, men dog roligt, som en del af en mini-by med rækkehuse, hvor der er gangstier og legepladser og grænsende lige op til en golfbane. Centrum af Løkken nåes til fods på en små tyve minutters tid, og her er mange butikker og spisesteder. Fra busstationen afgår der busser til bl.a. Ålborg og Hjørring og begge dele kan anbefales ! Og så er der jo strandene !! Fantastisk følelse at stå og spejde ud over havet og blive blæst igennem af efterårets milde vind !!

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Løkken Sommervej til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Løkken Sommervej, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtigt og nemt. God overskuelig hjemmeside, hurtigt svar da vi skulle bruge hjælp inden vi bookede.

Helt uden problemer.

Meget kompetent personale (Tina). Super hjælpsom.

Nemt og overskueligt. Hurtig bekræftelse ca. 10 min efter bestilling. Kunne ikke være lettere. Super kundeservice. 3. gang vi bestiller gennem dem.

Vælg mellem 429 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

  1. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland