Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Løkken. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 84 sommerhuse Destinationer under Løkken
luksus sommerhus løkken_087-900
Emne nr. 087-900.

Luksus sommerhus udlejning i Løkken – Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg luksus sommerhuse til udlejning i Løkken. Det betyder at du hurtigt kan danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus i Løkken. Enkelt og sikkert.

Find dit luksus sommerhus til udlejning i Løkken her

Weekendophold og miniferie

Det kan nemt lade sig gøre at arrangere et weekendophold eller en miniferie i et skønt beliggende luksus sommerhus i Løkken. Du kan nemlig selv bestemme hvor mange overnatninger du ønsker. Det er muligt at nøjes med så lidt som 2 overnatninger.

Vær dog opmærksom på at der er en del flere sommerhuse at vælge imellem hvis du i stedet vælger 3 overnatninger. I langt de fleste tilfælde er det faktisk ikke ret meget dyrere end 2 overnatninger. For et relativt lille beløb får du altså ekstra tid til hygge og afslapning i sommerhuset.

Hvis du i stedet havde tænkt dig at booke 3 overnatninger, anbefaler vi at du overvejer at tage den fjerde med, såfremt du har mulighed for det. Du vil se, at det typisk ikke koster ret meget ekstra at gøre det.

Løkken er et af de største sommerhusområder i Danmark, og byder på luksus sommerhuse i mange forskellige størrelser. Uanset om du skal af sted sammen med børnene og din bedre halvdel, eller om du skal af sted sammen med et eller flere sæt venner, vil du derfor kunne finde det helt perfekte luksus sommerhus i Løkken.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Løkken (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Løkken (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Løkken (4 overnatninger) her

1-2 ugers ferie

En sommerferie på 1-2 uger (eller en efterårsferie) i et luksus sommerhus i Løkken er naturligvis også en mulighed. I begge tilfælde er det vores anbefaling, at du sørger for at få klaret bookingen i så god tid som muligt, inden din ferie begynder. Jo tidligere du går i gang, jo flere luksus sommerhuse vil du nemlig have at vælge imellem.

Når du har fundet det perfekte luksus sommerhus i Løkken, kan du enkelt og sikkert leje det direkte over nettet. Så er det på plads, og tilbage er kun at glæde sig til ferien begynder.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Løkken (1 uge) her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Løkken (2 uger) her

luksus pool sommerhus til udlejning i løkken_087-900
Emne nr. 087-900.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Løkken med pool her

Prisgaranti og kundeservice

Når du lejer et luksus sommerhus i Løkken hos Feline, er du automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er noget andet udlejningsbureau som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Løkken til en lavere pris end os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, overfører vi hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Løkken, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring til os på 8724 2251.

Vælg mellem 84 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.