Luksus sommerhusene i Gilleleje er perfekte, når I trænger til en pause fra hverdagens stress og jag. Glæd jer til nogle hyggelige dage sammen i et skønt beliggende luksus sommerhus med pool i Gilleleje.
Se luksus sommerhuse i Gilleleje
luksus sommerhus gilleleje udlejning_130-E04350
Emne nr. 130-E04350.

Luksus sommerhus udlejning i Gilleleje – Book her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Gilleleje. Derfor kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne, og finde det helt rigtige luksus sommerhus. Enkelt og sikkert.

Se det aktuelle udvalg og find dit luksus sommerhus i Gilleleje her

Weekendophold og miniferie

Det er muligt at leje et luksus sommerhus i Gilleleje fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du planlægge mange forskellige former for ophold. Tag på weekendophold eller miniferie. Det er helt op til dig selv.

Det er ofte nemmere at finde et luksus sommerhus i Gilleleje med 3 overnatninger eller mere, så prøv det hvis du ikke lige kan finde et med 2 overnatninger. Som regel er lejeprisen ikke så meget dyrere alligevel, og den ekstra overnatning betyder faktisk temmelig meget, fordi den giver en hel dag ekstra i sommerhuset.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Gilleleje med 2 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Gilleleje med 3 overnatninger her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Gilleleje med 4 overnatninger her

1-2 uger i et luksus sommerhus i Gilleleje

Du kan selvfølgelig også vælge at tage en ”rigtig” ferie i Gilleleje, og booke dit foretrukne luksus sommerhus i 1 uge eller 2. Hvis du ønsker at gøre det anbefaler vi klart, at du sørger for at få ordnet bookingen i så god tid som muligt. Gilleleje er nemlig et af de mest efterspurgte områder i Nordsjælland, og antallet af luksus sommerhuse med pool er ikke just overvældende.

Derfor: Jo tidligere du er ude, jo bedre chancer har du for at få et af luksus sommerhusene.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Gilleleje i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Gilleleje i 2 uger her

luksus sommerhus gilleleje pool_130-E04350
Emne nr. 130-E04350.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Gilleleje med pool her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luksus sommerhus i Gilleleje du beslutter dig for, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder at vi lover dig, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som har dit foretrukne luksus sommerhus til en lavere pris end os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores prisforskel, refunderer vi hele differencen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Gilleleje, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Vi er altid klar til at hjælpe. Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Se luksus sommerhuse i Gilleleje

Andre artikler om Gilleleje

 • Sommerhus Gilleleje

  Gilleleje er et dejligt og meget populært område, hvor du kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er dejlige, børnevenlige sandstrande, et charmerende bymiljø og en levende havn. Tag veterantoget igennem det flotte landskab, tag til riddermarked og meget mere.
   Søren Kierkegaard vandrerute langs Nordkysten ved Gilleleje

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordsjælland

  I Nordsjælland findes en stribe af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Liseleje i vest til Hornbæk i øst finder du hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Nordsjælland
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S