Et luksus poolhus Løkken er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 108 sommerhuse Destinationer under Løkken

Lej dit luksus poolhus Løkken her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt luksus poolhus Løkken her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du booker et luksus poolhus Løkken hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den billigste pris på et luksus poolhus Løkken hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et luksus poolhus Løkken, og derfor er husene også særdeles eftertragtede.Jo før du starter med at søge efter et luksus poolhus Løkken til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til oplevelser i området

Skønne omgivelser med kort til vand og indkøb.

Vi elskede området, og hvordan huset lå placeret!! Det levede helt op til vores forventninger og mere til. Perfekt afstand til Løkken by, som vi gik til hver dag og dejligt med stranden lige i 'baghaven'

Den smukkeste strand med flot hvidt sand og lækkert badevand.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus poolhus Løkken til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus poolhus Løkken, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Som at vinde i lotteriet - feline.online-booking.dk - godt, billigt sommerhus lejet på få minutter! Overskuelig hjemmeside med alle nødvendige oplysninger, hurtig og nem at navigere på. Søgekriterierne er så præcise, at det kun tager få minutter at finde det ønskede sommerhus efter beliggenhed, størrelse, indretning - og ikke mindst pris. Bekræftelse på bestilling, lejebevis og faktura lå straks efter på mailen. Ren win-win situation :-) Vi glæder os til ferien!

Ikke noget negativt. Overskuelig og forståelig hjemmeside.

Nemt og hurtig ekspedition! Rigtig god service!

Ingen problemer. Det bliver ikke sidste gang vi skal leje feriebolig igennem Jer :-) SUPER SUPER

Vælg mellem 108 sommerhuse

Andre artikler om Løkken

 • Sommerhus Løkken

  Løkken er et af de største og mest populære områder langs den jyske vestkyst. Her findes mere end 1.000 skønt beliggende sommerhuse i naturskønne omgivelser. Se fiskerne lande fangsten på den dejlige og børnevenlige strand. Shop løs i butikker og på markeder, hyg jer i Action House og kig indenfor i Børglum Kloster.
  Skønt sommerhus til 7 personer beliggende på en stor natugrund i Løkken, kun 120 m fra havet.
 • Luksus sommerhus Løkken Norgesvej

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Løkken Norgesvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Luksus løkken norgesvej Emne nr. 130-A08940
 • Sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Løkken privat Jomfrubakkerne. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Løkken privat jomfrubakkerne Emne nr. 121-11-4240
Vis alle artikler om Løkken

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Skønt sommerhus til 12 personer, med swimmingpool, beliggende i Rødhus.