Find en luksus feriebolig ved Malaga og hav muligheden for både at hoppe i poolen og havet langs de langstrakte sandstrande. Malaga byder jer velkommen til Picasso museet i byen, hvor Picasso tilbage i 1881 blev født. Er I til strande, har Malaga et utal at byde på. Vil I ikke bare slappe af, foregår her alverdens aktiviteter og sørger for både landkrabber og vandhunde.
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES5510.271.1
Emne nr.: 306-ES5510.271.1

Ferie med luksus

Vil I have en luksus feriebolig til jeres ferie i Malaga, så find og book jeres luksus feriebolig i Malaga hos Feline Holidays, så er I sikret adgang til pool.

I Malaga finder I bl.a. museerne; Center for moderne kunst og Picasso-museet. På Center for moderne kunst finder I over 400 værker som alle er fra 1950’erne og frem efter. Niveauet på museet er højt og rummer værker fra alverdens internationalt anerkendte kunstnere. Er I til kunst, er det et must at lægge vejen forbi den gamle markedshal, der i dag huser Center for Moderne Kunst.

I må heller ikke glemme at lægge vejen forbi Picasso-museet og betragte de mere end 200 Picasso værker, der er udstillet på museet. Picasso blev i 1881 født i netop Malaga og udtrykte længe før sin død et ønske om et museum til udstilling af hans værker i netop hans hjemby. På museet er der både malerier, skulpturer, tegninger og keramik fra den verdensberømte kunstner. Er I specielt interesseret i Picasso, kan I også besøge hans barndomshjem og lærer mere om personen Pablo Picasso. På museet i hans barndomshjem finder I en udstilling af ting benyttet af Picasso, til han var 14 år.

Skulle I efter masser af museumsbesøg trænge til et dyp i havet, er der rig mulighed på en af de mange strande i og omkring Malaga. Her kan I også blot nyde solen på stranden eller give jer i kast med de mange strandes aktiviteter for både landkrabber og vandhunde.

Har I en luksus ferielejlighed i Malaga, kan I dog vælge i stedet at hoppe i poolen og nyde solen herfra.

Besøg også nogle af Malagas mange udsigtspunkter. Herfra kan I nyde udsigten over både byen, havet og naturen omkring. Et af de fantastiske udsigtspunkter finder I på Alcazaba, den tidligere mauriske fæstning der også rummede hele tre paladser og bestemt er et besøg værd.

Find et luksus sommerhus nær Malaga, så bestemmer I selv, om I vil springe i havets blå bølger eller i sommerhusets pool. Vil I holde ferie i Malaga så find feriehusudlejning hos Feline Holidays.

Vælg mellem 20 sommerhuse

Andre artikler om Malaga

 • Sommerhus i Malaga

  Med et sommerhus i Malaga er I tæt på alt, hvad byen og området byder på. Bliv tiltrukket af de langstrakte sandstrande og havet, eller bliv inspireret og betaget af de mange seværdigheder. Besøg ikke mindst det farverige og velduftende Atarazanas marked og lad jer friste af de mange friske råvarer på markedet. Og glem ikke at tage de lækre råvarer med retur til lækre feriemåltider i sommerhuset.
  Emne nr.: 147-EAN278
 • Ferielejlighed Malaga

  Nyd livet og stemningen i Malaga. Hop i bølgerne fra de mange strande eller i ferielejlighedens pool. Besøg nogle af byens mange seværdigheder. Læg vejen forbi Malagas katedral, besøg maleriske byer uden for Malaga eller nyd stemningen på Malagas livlige og stemningsfyldte pladser. Nyd udsigten fra marinaer og strandpromenader, og kombiner udsigten med lækre specialiteter på lokale restauranter.
  Emne nr.: 306-ES5640.580.1
 • Feriehus ved Malaga

  Med et feriehus i Malaga der passer lige netop til jer og det antal I er, er I tæt på alle byens strande. Her er der rig mulighed for at benytte de mange sandstrande og deres aktiviteter. Lad jer drage af Pablo Picassos kunst på Picasso museet i malerens hjemby Malaga. Og læg ikke mindst vejen forbi Malagas største marked og køb friske råvarer til feriens måltider i jeres feriehus i Malaga.
  Emne nr.: 306-ES5510.130.1
Vis alle artikler om Malaga

Andre artikler

 1. Feriebolig Andalusien

  Andalusien er en solsikker feriedestination med dejlige sandstrande og lækkert badevand, uforglemmelige naturoplevelser og historiske seværdigheder. Besøg de smukke byer med slotte og katedraler, shoppinggader og markeder. Oplev dansende heste og flammende flamenco, vandlande og zoologiske haver.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger på 2. sal 15 km kørsel fra Estepona, med en vidunderlige udsigt over de yppige haver og poolanlæggene.
 2. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.