Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Orø. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 12 sommerhuse
Leje af privat sommerhus Orø Emne nr.: 090-36610
Emne nr. 090-36610

Leje af privat sommerhus Orø - se det største udvalg hos os!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse på Orø. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Leje af privat sommerhus Orø - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat eje. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus til leje Orø.

Når du vælger at leje et privat sommerhus til leje Orø hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan let finde de private sommerhuse på Orø der har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset via os
 • Der er hundrede procent prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en forsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse på Orø her

Leje af privat sommerhus Orø - gratis fordele for dig

Disse fordele er helt gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets billigste pris på et privat sommerhus til leje Orø hos os.

Leje af privat sommerhus Orø - På denne måde får du de fleste private sommerhuse på Orø at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på private sommerhuse på Orø, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det overhovedet er muligt.

Leje af privat sommerhus Orø med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus til leje Orø hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje Orø til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Se private sommerhuse på Orø her

Leje af privat sommerhus Orø - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje Orø, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Godt sted. Nemt og billigt og nemt at overskue.

Som sædvanlig er det en fornøjelse at booke igennem Feline :-)

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler om Isefjord

 • Sommerhus Isefjord

  Området ved Isefjorden er meget familievenligt både hvad angår badestrande, cykelruter, seværdigheder og attraktioner. Gode udflugtsmuligheder – sejlads med turbåd eller en dagstur til skønne Orø, som også har meget at byde på!
  Isefjord

Andre artikler

 1. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 2. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S