Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Holland. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 6.047 sommerhuse Destinationer under Holland
Leje af et privat sommerhus i Holland Emne nr.: 314-NL7361.101.26
Emne nr. 314-NL7361.101.26

Leje af et privat sommerhus i Holland - se det største udvalg her på siden!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje i Holland. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus i Holland.

Leje af et privat sommerhus i Holland - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Holland er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med glade turister. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Holland.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Holland hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Holland som har den bedste beliggenhed i forhold til dine behov, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset hos os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Holland her

Leje af et privat sommerhus i Holland - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et privat sommerhus i Holland hos os.

Leje af et privat sommerhus i Holland - Sådan får du flest mulige private sommerhuse til leje i Holland at vælge imellem

Det er populært at holde ferie i et privat sommerhus i Holland, og derfor er sommerhusene også meget efterspurgte. Jo før du går i gang med at gå på udkig efter et privat sommerhus i Holland til årets ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Leje af et privat sommerhus i Holland med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Holland til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Holland her

Leje af et privat sommerhus i Holland - vi hjælper gerne

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Holland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Søde og venlige - hjælpsomme.

Sen booking, hurtig respons fra Feline.

Hurtigt og nemt. Dejligt at man kan få en miniferie til en fornuftig pris også i udlandet. Kundeservice er gode at tale med og er gode til at hjælpe.

Vælg mellem 6.047 sommerhuse

Andre artikler om Holland

 • Feriebolig Holland

  Udvalget af både kulturelle og historiske seværdigheder i Holland er stort og varieret. Det samme gælder for familievenlige attraktioner og forlystelsesparker. Er I til storbyferie er kanalbyen Amsterdam en unik oplevelse.
  Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede.