Udvalget af både kulturelle og historiske seværdigheder i Holland er stort og varieret. Det samme gælder for familievenlige attraktioner og forlystelsesparker. Er I til storbyferie er kanalbyen Amsterdam en unik oplevelse.
Vælg mellem 5.970 sommerhuse Destinationer under Holland
Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede.
Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede. Her bor man på en vidunderlig, skovrig egn ikke langt fra byen Twente. Over for parken har man en dejlig badesø. Emne nr. 141-HOV136

Holland er geografisk på størrelse med Danmark, men dog langt tættere befolket. Det flade lavland i vest og mod nord får beskyttelse af de mange klitter, dæmninger og diger. Hovedstaden i Holland er Amsterdam, mens Haag er landets regeringsby.

Amsterdam er kendetegnet af de mange kanaler, der gennemløber primært den ældste del af byen, og som gør byen til noget særligt. Prøv at leje vandcykler og opleve Amsterdam fra ”vandsiden” – måske en af de bedste måder at opleve den del af byen på. Et alternativ kan også være at købe billet til en af kanalrundfartsbådene, og nyde at sejle en hyggelig og afslappende tur, hvorefter I kan gå i land og udsøge jer en af Amsterdams fantastiske spisesteder. Mulighederne for shopping i Amsterdam er ligeledes mangfoldige. Gå for eksempel på opdagelse i de små, unikke genbrugsbutikker, på markederne, i de fashionable modebutikker eller besøg varehuse som eksempelvis De Bijenkorf.

Amsterdam har et stort udvalg af attraktioner og seværdigheder med noget for enhver smag og interesse. Blandt de mest kendte er Museet Anne Franks hus, Rijksmuseum, Van Gogh Museet og Rembrandtmuseet. Et udflugtsmål hele familien vil kunne samles om er NEMO Science Museum, der også er beliggende i Amsterdam. Det er et spændende science museum med fokus på formidling af naturvidenskab på sjov og underholdende vis efter konceptet - leg og lær.

I det sydvestlige hjørne af Holland ligger den mere end 2000 år gamle by Maastricht, der blev grundlagt af romerne på bredden af det, som i dag kaldes Maas-floden. Her kan I f.eks. bese Hollands ældste kirke St. Servatius kirken samt Bonnefantenmuseets flotte samling af skulpturer og malerier.

Besøg også det børnevenlige Museum Speelklok i byen Utrecht. Et sjovt og anderledes museum med selvspillende musikinstrumenter og morsomme aktiviteter for børnene.
For de yngste vil et besøg i Nijntje Museum så afgjort også vække lykke! Her kan børn, primært op til førskolealderen, lade fantasien få frit løb i en pragtfuld miniatureverden, der giver et væld af muligheder for spændende leg . . .

Der venter såvel adrenalinsus som magiske øjeblikke fyldt med spænding i forlystelsesparken Efteling i Kaatsheuvel. Attraktionen har et varieret udbud af dejlige spisesteder, men først bør I helt sikkert tage en tur i eventyrskoven, prøve nogle af de mange både vilde og sjove forlystelser, måske se 3D-film, køre en tur med damplokomotivet eller sejle en hyggelig og rolig tur i de små både på søen. Desuden foregår der hver dag mange typer af underholdning og shows i parken. En oplagt destination til en vellykket feriedag for hele familien.

I Den Haag ligger en attraktion, der også er velegnet at besøge, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Hos Sealife stifter I bekendtskab med den spændende verden, som hersker under havets overflade, og her får I mulighed for at opleve blandt andet pingviner, piratfisk og hajer på tæt hold. Stedets imponerende samling af søheste i mange størrelser er også både sjov og interessant at se nærmere på.

Leje af sommerhus i Holland med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Holland med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Holland på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Holland nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Holland - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Holland. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Holland. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Holland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Holland her

Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Holland, et feriehus i Holland eller en feriebolig i Holland er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Holland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Holland nu!

Vælg mellem 5.970 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Skønt område. Meget stille, der var slet ingen larm.
Ijhorst
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Dejligt område tæt på flere strande - dejlig dige med stier der strækker sig i kilometer. Området omkring husene bliver dejligt når det har haft et par år at vokse til To dejlige restauranter inden for gå afstand . Tæt nok på flere storbyer til at tage udflugter
Scherpenisse
4 voksne 3 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 april
Smukke byer og strande.
Heinkenszand
17 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Dejligt område, hvor det var muligt at leje cykler, bade, spille tennis og mere til
Hoge Hexel
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Dejlig rolig plads
Amstelveen