Amsterdam er en på mange måder fascinerende storby med et særdeles stort udbud af kulturelle seværdigheder. Endvidere har byen mange attraktioner, der er velegnede til udflugter for hele familien, ligesom en af Hollands største forlystelsesparker Duinrell kun ligger omkring 20 minutters kørsel væk.
Vælg mellem 17 sommerhuse
I det smukke feriecenter "DroomPark Spaarnwoude" , 15 km fra Amsterdam ligger dette 3-værelses feriehus til 4 personer.
I det smukke feriecenter "DroomPark Spaarnwoude" , 15 km fra Amsterdam ligger dette 3-værelses feriehus til 4 personer. Huset er beliggende 4 km fra centrum af Halfweg og 18 km fra havet. Emne nr. 314-BL1165.400.1

Hollands hovedstad Amsterdam er en smuk, livlig og anderledes by med kilometervis af kanaler og uendeligt mange broer. Få byer er så velbevarede og charmerende som Amsterdam, der har rundt regnet 7500 fredede bygninger. Blot det at gå en tur langs kanalerne og bare nyde den specielle og hyggelige stemning langs de smukke kanalhuse og husbåde er en oplevelse i sig selv. Kanalrundfart er næsten ikke til at komme udenom som turist i Amsterdam. Det er meget anderledes at opleve byen fra vandsiden. Sæt jer bare godt til rette og nyd en afslappende sejlads i de unikke omgivelser . . .

Transport i Amsterdam foregår hurtigt og problemfrit til fods, men et udmærket alternativ når fødderne ikke orker mere er at benytte det effektive og veludbyggede net af sporvogne.

De mest spændende og idylliske områder af Amsterdam finder I så afgjort ikke i hovedgaderne. Søg i stedet ud i sidegaderne. For de shoppelystne er tværgaderne i den vestlige del af kanalbæltet i Amsterdam noget nær et paradis. En noget anden oplevelse venter i Magna Plaza, der er et gammelt posthus, hvis smukke indre er bevaret, selv om det nu er omdannet til shoppingcenter.

Tag jer tid til sammen at opleve et af Amsterdams ældste markeder Waterlooplein loppemarked. På dette store, udendørs marked med over 300 stande kan I finde alt fra nye mærkevarer, elektronik og bøger til genbrugstøj og samleobjekter af forskellig art.

Duinrell, beliggende ca. 20 minutters kørsel fra Amsterdam, er en af Hollands største forlystelsesparker. Et oplagt udflugtsmål for hele familien, for attraktionen Duinrell har et væld af sjove forlystelser som eksempelvis vilde rutsjebaner, pariserhjul, racerbiler, bobslæde ræs og det kæmpestore Tikibad Water Park, som er et vandland med mange bassiner, bølgemaskiner, tyrkisk dampbad og vandrutsjebane. Parken afholder et stort musikshow tre gange dagligt. For de yngste børn er der blandt andet særlige børneshows, en indendørs legeplads og Fairy Tale Wonderland.

Udbuddet af museer i Amsterdam er meget stort og særdeles alsidigt! Her er ganske enkelt stribevis af museer i verdensklasse og med garanti noget for enhver smag. Blandt de mest kendte er de tre store museer, som ligger på rad og række ved Museumplein syd for kanalbæltet i Amsterdam.
Det største, Rijksmuseum, indeholder både Rembrandts mesterværker og store samlinger, der giver et godt indblik i Hollands righoldige kulturhistorie. Dernæst Van Gogh Museum med omkring to millioner gæster årligt, og endelig Stedelijk Museum, som viser moderne kunst. Naturligvis er også Anne Franks hus en stor attraktion i Amsterdam, og stedet tiltrækker året rundt mange besøgende.
Holland er næsten synonymt med tulipaner, og den smukke blomst bærer faktisk på en lang og fascinerende historie som gør, den i dag har sit eget museum i Amsterdam. Tulipanmuseet har til huse i Jordaan-distriktet. Andre sjove museer i Amsterdam er f.eks. Tassenmuseum (taskemuseum), Scheepvaartmuseum (søfartsmuseum) og Woonbootmuseum (husbådsmuseum).

En dejlig feriedag i Amsterdam kan også tilbringes i Amsterdam Royal Zoo – Artis Zoo, der ud over eksotiske dyrearter har smukke haver, monumenter og historiske bygninger.
Eksperimentariet Nemo, beliggende midt i det gamle havnebassin Oosterdok, har underholdning og udfordringer for store og små. Nemo formidler naturvidenskab på en måde, så indlæring bliver til leg. Snyd derfor ikke jer selv for et hyggeligt og helt sikkert meget interessant besøg i de noget specielle omgivelser, som udefra mest af alt ligner snuden på et synkende gigantskib!

Leje af sommerhus i Amsterdam med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Amsterdam med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Amsterdam på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Amsterdam nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Amsterdam - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Amsterdam. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Amsterdam. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Amsterdam hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Amsterdam her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Amsterdam, et feriehus i Amsterdam eller en feriebolig i Amsterdam er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Amsterdam til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Amsterdam nu!

Vælg mellem 17 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Dejlig rolig plads
Amstelveen

Andre artikler

  1. Feriebolig Holland

    Udvalget af både kulturelle og historiske seværdigheder i Holland er stort og varieret. Det samme gælder for familievenlige attraktioner og forlystelsesparker. Er I til storbyferie er kanalbyen Amsterdam en unik oplevelse.
    Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede.