Nordholland er et skønt feriemål for både naturelskere, storbymennesker og børnefamilier. Langs vestkysten ligger de dejligste børnevenlige strande, og bag disse klitter og hedelandskaber. Forår og sommer er der farvestrålende blomstermarker, så langt øjet rækker. De charmerende byer med kanaler, havne, historiske seværdigheder og byliv frister med mangfoldige oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 1.022 sommerhuse
3-værelses bungalow til 4 personer på 51 m² beliggende i det store og børnevenlige feriecenter "Center Parcs Park Zandvoort" kun 500 m fra havet.
3-værelses bungalow til 4 personer på 51 m² beliggende i det store og børnevenlige feriecenter "Center Parcs Park Zandvoort" kun 500 m fra havet. I feriecentret findes svømmehal, børnepool, tennis, bordtennis, badminton m.m. Emne nr. 314-NL2041.700.2

Holland er geografisk på størrelse med Danmark, men dog langt tættere befolket. Det flade lavland i vest og mod nord ligger trygt og godt bag de mange klitter, dæmninger og diger. Hovedstaden i Holland er Amsterdam, mens Haag er landets regeringsby.

Nordholland er kendt som ”blomsterprovinsen”, da mere end halvdelen af landets produktion af blomsterløg foregår her. Ca. 1,2 mio. hektar blomster forvandler hvert eneste forår og sommer regionen til et sandt blomsterhav. Om foråret er det påskeliljer, hyacinter og tulipaner, mens landskabet om sommeren prydes af liljer, gladiolus og solsikker.

Amsterdam er nok mest kendt for de mange kanaler, der gennemløber især den ældste del af byen, og som gør det muligt at opleve byen på en helt særlig måde – nemlig fra vandsiden. I kan tage med på en kanalrundfart eller leje vandcykler – alt efter ønsker og temperament. Kanalerne er med til at skabe den helt særlige hyggelige og afslappende stemning, og familiens shoppere vil nyde at gå på opdagelse på byens markeder, i de eksklusive modebutikker og de mange specielle genbrugsforretninger. Hold en tiltrængt pause på en af byens caféer og restauranter, inden I besøger nogle af de spændende attraktioner. Kunst- og historieinteresserede bør lægge vejen forbi Anne Franks hus, Van Gogh Museet, Rijksmuseum og Rembrandtmuseet, mens hele familien vil blive begejstret over NEMO Science Museum, hvor I kan lege jer til viden om naturvidenskab.

Længst mod nord i Holland finder I langs hele vestkysten de dejligste sandstrande, hvor I kan bade i havet, lege og hygge jer i fred og ro i hinandens selskab. F.eks. ved Bergen aan Zee, hvor store klitområde, Noordhollands Duinreservaar ligger. Lej cykler i bl.a. Alkmaar eller ta’ turen til fods og nyd det uforstyrrede og naturskønne område. I Bergen aan Zee ligger også Zee Aquarium, hvor spændende oplevelser og udfordringer venter jer. Tør I stå under skelettet af en kaskelot eller krydse broen over bassinet med piratfisk?

Utrecht er Hollands fjerdestørste by, og det charmerende gamle centrum er et mekka for shoppere, Her ligger modebutikker og trendy genbrugsbutikker side om side. De historiske bygninger, kanalerne og byens grønne oaser skaber en skøn atmosfære. Blandt byens mange museer finder I ikke mindre end to med særlige interesse for børn, nemlig Museum Speelklok med selvspillende musikinstrumenter og sjove aktiviteter og Nijntje Museum, hvor de yngste kan lege og hygge sig i det særlige miniature univers. I Utrecht ligger også et af Europas største indkøbscentre, Hoog Catharijne med hele 250.000 kvm butikker, restauranter, cafeer og biografer.

Haarlem er en interessant gammel havneby fyldt med seværdigheder. Byen blev købstad i 1245, og en byvandring mellem smukke gamle bygninger og moderne arkitektur er en oplevelse i sig selv. Blandt de historiske attraktioner er Saint Bavo kirken, rådhuset og den berømte maler Frans Hals Museum.
Den gamle kulturby Leyden ligger mellem Haag og Haarlem. Byen er bygget omkring Rhinen og er præget af kanaler. Det er en helt særlig oplevelse at besøge byen og opleve de mange fantastiske og velbevarede middelalderbygninger, heriblandt Hooglandse Kirke. Leyden er Rembrandt van Rijns fødeby, og han boede her i 25 år. På Rijksmuseum i Amsterdam findes den vigtigste samling af hans mesterværker.

Går udflugten til regeringsbyen Haag, må I besøge det store aquarium Sealife, hvor I kan opleve bl.a. pingviner, piratfisk og hajer samt den spændende verden under havets overflade.

Leje af sommerhus i Nordholland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Nordholland med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning i Nordholland på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Nordholland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Nordholland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Nordholland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Nordholland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Nordholland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nordholland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Nordholland, et feriehus i Nordholland eller en feriebolig i Nordholland er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Nordholland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nordholland nu!

Vælg mellem 1.022 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Dejlig rolig plads
Amstelveen
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Lidt kedeligt med en hytte presset ned på så få kvadratmeter, uden egentlig privatliv. Samtidigt ligger feriecenteret blandt marker, hvilket kunne lugtes da der blev spredt gylle
Berkhout

Andre artikler

  1. Feriebolig Holland

    Udvalget af både kulturelle og historiske seværdigheder i Holland er stort og varieret. Det samme gælder for familievenlige attraktioner og forlystelsesparker. Er I til storbyferie er kanalbyen Amsterdam en unik oplevelse.
    Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede.