Store dele af det sydlige Holland er indvundet fra havet, hvorfor det skønne landskab er rigt på dæmninger og diger. Også de mange vindmøller og pragtfulde blomstermarker er særlige kendetegn. Oven i disse herligheder kan lægges en hel kyst fuld af børnevenlige strande og skønne gamle havnebyer med kanaler og hygge. Den særlige stemning og de mange spændende seværdigheder skal bare opleves.
Vælg mellem 441 sommerhuse
10 km fra centrum af Dordrecht ligger dette 4-værelses feriehus til 6 personer som en del af feriecentret "Europarcs R & W De Biesbosch" direkte ved floden.
10 km fra centrum af Dordrecht ligger dette 4-værelses feriehus til 6 personer som en del af feriecentret "Europarcs R & W De Biesbosch" direkte ved floden. På feriecentret findes svømmehal, udendørs pool, tennis, legeplads m.m. Emne nr. 314-NL3300.401.3

Holland er geografisk på størrelse med Danmark, men her bor mere end tre gange så mange mennesker. Det flade lavland i vest får beskyttelse af de mange klitter, dæmninger og diger. Ta’ på tur til de skønne gamle vindmøller i området. F.eks. ved Schiedam vest for Rotterdam, der har de højeste gamle vindmøller i verden.

Om foråret forvandler tulipaner store dele af det sydlige Holland til et farvestrålende blomsterhav. Den 32 hektar store blomsterpark Keukenhof er en enestående smuk oplevelse om foråret, hvor mio. af tulipaner, hyacinter og påskeliljer springer ud samtidigt.

De mere end 12 km sandstrande ved Noordwijk er en sikker vinder, når dagens udflugtsmål skal vælges. Den brede, hvide strand omgivet af bløde klitter med marehalm og bag disse et hav af blomstermarker. Strandpavillonerne ligger side om side, og her er plads til både at bade, lege med børnene i sandet, slappe af med en bog og bare nyde en hyggelig dag i solen med tid til hinanden. Her er opstillet brusere, så I kan skylle saltvandet af jer, og så er det her, I kan lære at kite surfe.

Den smukke gamle Haag ligger ud til Nordsøen og er Hollands regeringsby. Byen er fyldt med kulturelle og historiske seværdigheder. Er I til markeder, vil I kunne li’ byens antik og bogmarked, der ligger på den smukke Lange Voorhout midt i byen, og Europas største udendørs marked. Haagse Markt, har mere end 500 boder med smag og dufte fra forskellige kulturer samt alle de sædvanlige non food varer. I må også besøge det store aquarium Sealife, hvor I kan opleve bl.a. pingviner, piratfisk og hajer samt den spændende verden under havets overflade. Sealife har en imponerende samling af søheste i mange størrelser.

Den gamle kulturby Leyden ligger mellem Haag og Haarlem. Byen er bygget omkring Rhinen og er præget af kanaler. Det er en helt særlig oplevelse at besøge byen og opleve de mange fantastiske og velbevarede middelalderbygninger, heriblandt Hooglandse Kirke. Leyden er Rembrandt van Rijns fødeby, og han boede her i 25 år. På Rijksmuseum i Amsterdam findes den vigtigste samling af hans mesterværker.

Rotterdam er ikke uden grund blevet kaldt kunstens, arkitekturens og vandets by. Byen ligger ved bredderne af foden Nieuwe Maas og var tidligere verdens største havn. Her bor mere end 150 nationaliteter, og byen er en mangfoldighed af klassisk og moderne, provokerende kunst, ligesom spændende trendsættende design præger bybilledet. En absolut spændende by.

Ouddorp er et dejlig roligt ferieområdet på kysten længst mod sydvest. Her er atmosfæren afslappende, og man føler sig ført tilbage til en anden tidsalder. Her finder I store uforstyrrede naturområdet med hede, som kan udforskes på cykel- eller vandreture, klitter og ikke mindst en dejlig børnevenlig sandstrand, så her er basis for en familieferie med fred og ro og tid til hinanden.

Giv børnene en sjov og anderledes oplevelse i forlystelsesparken Efteling i Kaatsheuvel. Lad børnene give den gas i de mange sjove og vilde forlystelser, inden I kører en tur med damplokomotivet eller sejler en hyggelig og rolig tur i de små både på søen. Ta’ også en tur i eventyrskoven, se en film i 3D og hyg jer med de mange typer af underholdning, der findes i parken. Her er også et stort udbud af dejlige spisesteder, hvor I kan stille sulten og slukke tørsten. Parken er i det hele taget et oplagt udflugtsmål til en dejlig dag i samvær med familien.

Længst mod syd ligger den mere end 2000 år gamle by Maastricht, der blev grundlagt af romerne på bredden af Maas-floden. Her kan I besøge Hollands ældste kirke, Basilica St. Servatius og Bonnefantenmuseums flotte samling af skulpturer og malerier.

Leje af sommerhus i Sydholland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Sydholland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Sydholland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Sydholland nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Sydholland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Sydholland. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Sydholland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Sydholland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Sydholland her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Sydholland, et feriehus i Sydholland eller en feriebolig i Sydholland er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Sydholland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Sydholland nu!

Vælg mellem 441 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Holland

    Udvalget af både kulturelle og historiske seværdigheder i Holland er stort og varieret. Det samme gælder for familievenlige attraktioner og forlystelsesparker. Er I til storbyferie er kanalbyen Amsterdam en unik oplevelse.
    Dette komfortable luksushus til 8 personer med sauna ligger i det moderne og interessante feriecenter "Buitengoed Het Lagevel" tæt på byen Enschede.