Lej en villa på Mallorca, hvis du foretrækker en ferie i fred, ro og eget tempo frem for masser af mylder på et turiststed.
Se villaer på Mallorca her
lej villa mallorca_147-EML479
Emne nr. 147-EML479.

Lej en villa på Mallorca og få en uforstyrret familieferie med plads til oplevelser

Farvel til kampen om liggestole, sammenstød i den fælles pool og et mylder af mennesker overalt. Goddag til fred, ro og fornøjelser for hele familien.

Sådan kunne Mette Rie Nørgaard sige på sin ferie på Mallorca, fordi hun fulgte ideen ’Lej villa på Mallorca’.

”Vi er ikke interesseret i masser af turisme, så vi fandt et stort hus med swimmingpool til to familier, der lå helt øde på landet fem kilometer fra byen Artà. Vi havde en skøn ferie. Og modsat vores charterferie i Thailand for nogle år siden, hvor man virkelig skulle skynde sig for at få en liggestol, var der masser af dem ved vores pool,” husker Mette Rie Nørgaard med et smil om konceptet ’Lej villa på Mallorca’.

Til det hus, hun fandt takket være ideen ’Lej villa på Mallorca’ hørte en have på størrelse med en fodboldbane, hvor børn og voksne kunne slå sig løs.

Se villaer på Mallorca her

”Vi brugte tit havens grillsted. Poolen mindede om en strand, fordi den var meget lav i den ene ende, så man ikke bare plumpede i. Det var godt for de mindste børn,” nævner Mette Rie Nørgaard om nogle plusserne ved tanken ’Lej villa på Mallorca’.

En anden fordel ved tanken ’Lej villa på Mallorca’ var muligheden for i lejet bil at opleve øens smukke og dramatiske natur, isolerede klostre, idylliske landsbyer og lokale markeder, som ikke er på de organiserede turisttures ruter, samt smukke strande.

”Vi fandt strande, der var omkranset af klipper, hvor vandet var sindssygt klart. Jeg så mange, der cyklede rundt på øen. Det nåede jeg ikke, så det må blive næste gang,” påpeger Mette Rie Nørgaard.

Til den tid bruger hun på ny initiativet ’Lej villa på Mallorca.

Se villaer på Mallorca her

Andre artikler om Mallorca

Vis alle artikler om Mallorca

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.