Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Otterup.
Vælg mellem 108 sommerhuse
langtidsleje sommerhus otterup
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Otterup.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Otterup - vi har løsningen!

Feline Holidays har når som helst den største mængde af sommerhuse i og i nærheden af Otterup. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse gennem længere tid. Vi løser samtlige opgaver med fuldtfokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne slags opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Otterup, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for mere end 5 uger, så kontakt os telefonisk eller via mail. Det samme gælder selvsagt også hvis du har konkrete ønsker eller behov. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og vi kan også finde en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er tilpasset netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 108 sommerhuse

Andre artikler om Otterup

 • Sommerhus Otterup

  Den idylliske gamle stationsby Otterup, der blev grundlagt af vikingerne, ligger rigtig godt for både Nordfyns seværdigheder, de dejlige badestrande og nogle af Fyns allerbedste fiskevande. Midgårdsormen bugter sig på byens torv, og handelslivets butikker og spisesteder, byens museum og smukke kirke indbyder til at opleve byen. Ved byens andedam kan I tage en pause og beundre de spændende fugle.
  Otterup_090-08523

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Nordfyn kan bare noget med vand. Her finder I Fyns længste kystlinje med nogle af øens bedste strande, udsøgte fiskesteder, hyggelige marinaer og masser af mulighed for at udforske kysten fra vandsiden. For landkrabberne byder den nordlige del af Fyn på spændende slotte og herregårde med flotte parker, interessante museer og kirker, markeder, hyggelige byer og en rigtig smuk natur.
  Nordfyn_121-72-4141
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Fyn_Depositphotos_327530366_S